Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Femarec s’uneix a la campanya “No Som Invisibles”

Femarec s’uneix a la campanya “No Som Invisibles”

Des de Femarec ens unim a la iniciativa impulsada per Dincat, amb la campanya “No som Invisibles. Per una societat inclusiva, compromesa i responsable” amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat Intel·lectual.

L’acte “No som Invisibles”

El proper 3 de desembre se celebrarà l’acte virtual a través de Zoom. Per participar-hi, només caldrà clicar aquí.

L’acte s’iniciarà a les 11 del matí amb la lectura del Manifest “No Som Invisibles”* i la benvinguda de Manuel Palou, president de Dincat, i la intervenció de Carles Campuzano, director de Dincat. Posteriorment hi tindrà lloc una conversa amb Pere Aragonès, vicepresident del Govern de la Generalitat de Catalunya, i representants del col·lectiu de persones amb Discapacitat Intel·lectual i les seves famílies.

Durant l’acte, a més, es projectarà el videoclip “No som invisibles” amb la col·laboració de Música per la Inclusió.

Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

El proper 3 de desembre celebrem aquesta data assenyalada en el nostre calendari amb l’objectiu de sensibilitzar a tothom sobre la realitat i les dificultats de les persones amb discapacitat i especials dificultats en tots els aspectes de la vida política, social, econòmica i cultural.

Enguany, a més, totes aquestes dificultats s’han vist accentuades com a conseqüència de la crisi de la Covid-19, que ha agreujat la discriminació i les problemàtiques de les persones més vulnerables.

És per això que aquest proper 3 de desembre alçarem la veu per lluitar per una societat més inclusiva, compromesa i responsable!

 

*Podeu accedir al Manifest en format Lectura Fàcil.

Write a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Accessibilitat