Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Ja és Nadal a Femarec!

Ja és Nadal a Femarec!

A Femarec fa dies que vivim l’esperit nadalenc gràcies a les decoracions preparades pel nostre Servei Prelaboral i el Servei de Salut Mental, repartides arreu de l’Espai Femarec. Malgrat les dificultats de la situació que estem vivint amb la Covid-19, ara més que mai cal mantenir l’esperit entre tots i totes!

Amb aquesta il·lusió, les participants del Servei de Salut Mental de Femarec ens fan arribar una felicitació nadalenca ben especial, desitjant unes bones festes i salut per a tothom, alhora que reivindicant la necessitat que s’esfumi l’estigma dels trastorns de salut mental.

El Servei Prelaboral i el Servei de Salut Mental

El Servei Prelaboral és un servei de (re)habilitació psicosocial per a persones amb diagnòstic de trastorn mental i/o trastorn de la personalitat sever que requereixen un procés de rehabilitació laboral que les prepari per a l’obtenció i manteniment d’una feina.

El Servei de Suport i Rehabilitació en Salut Mental és un servei de rehabilitació comunitària que atén de manera especialitzada a persones adultes amb un diagnòstic de trastorn mental, amb fins rehabilitadors, inclusius i normalitzadors. Aquest dispositiu està autoritzat en el Registre de Centres, Serveis i Establiments Sanitaris del Departament de Salut amb el número E08676840.

A diferència dels Centres de Dia i els Serveis de Rehabilitació Comunitària del Servei Català de la Salut, el Servei de Salut Mental de Femarec contempla l’ajustament dels programes personals per aquelles persones usuàries amb trastorn mental que també conserven l’activitat laboral, sense que aquesta darrera sigui objecte de la nostra intervenció.

Que aquest 2022 sigui també un bon any per a qui més ho necessita!

Aprofitem per compartir-vos també la felicitació de l’entitat, on destaquem que la Covid-19 ha agreujat considerablement les dificultats que ja patien abans de la pandèmia les persones més vulnerables. A elles dirigim molt especialment tots els nostres desitjos de sort per al 2022. A Femarec seguim al seu costat, treballant per una integració social i laboral digne i segura, que els garanteixi un futur ple d’oportunitats.

Molt bones festes a tothom!!

Write a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Accessibilitat