Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Èxit de participació en la primera Jornada FemFutur

Èxit de participació en la primera Jornada FemFutur

Ahir, a Femarec vam celebrar la jornada FemFutur en el marc del 30è aniversari del Centre Especial de Treball, pioner de l’economia circular, entenent des dels nostres inicis que calia treballar per una cohabitació sostenible entre el desenvolupament econòmic i la preservació del medi ambient afavorint, al mateix temps, la igualtat d’oportunitats per a les persones més vulnerables.

Durant tot el matí vam comptar amb la participació de gairebé un miler de persones vinculades al nostre projecte com familiars, treballadores, clientes, proveïdores, patrones i ambaixadores de la Fundació; amb cares conegudes de la nostra entitat des de fa molts anys com la Mont Plans i l’Àlex Gonzàlez de La Cubana i actrius com l’Imma Colomer, entre d’altres. A més de les persones que formen part del Patronat de la nostra Fundació com Jesus Nieto de Bayer Hispània, Núria Bosch de la Cambra de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Barcelona, Fernando Pina de la Fundació Cuatrecasas i Jaime Torner de SECE, S.A; entitats del Tercer Sector, així com representants de les institucions del nostre país com l’Emília Pallàs, Directora Executiva del Departament Desenvolupament socioeconòmic de proximitat de Barcelona Activa; Mariona Homs, directora de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya; Josep Vidal, Director General d’Economia Social i Solidària, el Tercer Sector i les Cooperatives, la Sra. Sonia Fuertes, Comissionada d’Acció Social en Ajuntament de Barcelona, i la consellera d’Igualtat i Feminismes, l’Honorable Senyora, Tània Verge.

Agraïm les paraules de suport tant de la Sra. Sonia Fuertes, Comissionada d’Acció Social en Ajuntament de Barcelona, i la consellera d’Igualtat i Feminismes, l’Honorable Senyora, Tània Verge, valorant la tasca duta a terme per la nostra entitat durant aquests trenta anys a favor dels col·lectius més vulnerables. L’acte ha finalitzat, amb el lliurament del Primer Premi Femarec de mans de dues de les persones usuàries i treballadores del Centre Especial de Treball de major antiguitat, com són la Marga i el Jordi, a Òscar Camps d’Open Arms pel seu treball incansable per la defensa dels drets humans.

Gràcies a totes les persones que ens heu acompanyat en aquesta primera jornada #FemFutur, continuarem treballant amb la mateixa empenta per la inserció social, laboral i cultural de col·lectius en risc d’exclusió. Us esperem l’any vinent!

FemFutur

Write a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Accessibilitat