Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

El Departament d’Empresa i Treball col·labora amb el Servei Integral d’Orientació, Acompanyament i Suport (SIOAS) de Femarec

El Departament d’Empresa i Treball col·labora amb el Servei Integral d’Orientació, Acompanyament i Suport (SIOAS) de Femarec

Un any més, Femarec ha donat continuïtat al Servei Integral d’Orientació, Acompanyament i Suport (SIOAS).

Tot i les dificultats derivades de la pandèmia de la Covid-19, hem seguit atenent les persones més vulnerables, adaptant-nos a les necessitats del moment i consolidant les accions d’atenció virtual introduïdes l’any anterior, propiciant un servei d’atenció mixt entre la presencialitat i la virtualitat.

La continuïtat del SIOAS a Femarec ha estat possible gràcies al suport rebut per part de Departament d’Empresa i Treball  conjuntament amb el Fons Social Europeu en el marc de la Convocatòria de Realització dels serveis integrals d’orientació, acompanyament i suport a la inserció de les persones amb discapacitat i/o malaltia mental 2021

El SIOAS de Femarec

El Servei Integral d’Orientació, Acompanyament i Suport (SIOAS) a la inserció de les persones amb discapacitat o trastorns de la salut mental cerquen aconseguir la integració social i laboral d’aquestes persones.

D’aquesta manera, es treballa per apoderar-les com a persones capaces de transformar creences estereotipades i preparar-les per trencar barreres socials, contribuint en la construcció d’una societat més justa que tingui en compte les seves potencialitats i consolidi la igualtat d’oportunitats.

Dissenyem experiències d’aprenentatge (activitats) que permeten a la persona:

  • Prendre consciència del seu capital competencial
  • Desenvolupar-lo i vincular-lo al món laboral
  • Explorar, investigar, pensar i expressar les seves idees
  • Generar un aprenentatge significatiu per i al llarg de la vida

Totes les activitats i accions que es porten a terme són de caràcter participatiu, inclusiu i vivencial.

Guiem les persones de forma individualitzada, i amb una alta qualitat, amb l’objectiu d’aconseguir la inclusió i inserció laboral, reduint les barreres d’accessibilitat en els processos d’inclusió laboral en el mercat ordinari.

Volem agraïr al Departament d’Empresa i Treball el seu suport i la seva col·laboració amb Femarec, fet que facilita la nostra tasca i suposa una gran ajuda per a la millora de la qualitat de vida de les persones que més ho necessiten.

La tasca social de Femarec

Des de 1991, Femarec es dedica a facilitar la inserció sociolaboral de persones en risc d’exclusió social per diverses raons: atur, immigració, discapacitat, trastorn mental, dones, joves entre d’altres. L’entitat ha atès més de 45.700 persones d’aquests col·lectius en aquests 30 anys de trajectòria, inserint-ne més de 13.500 al mercat laboral. A més, Femarec ofereix serveis a les empreses a través del Centre Especial de Treball, que dóna feina estable al voltant de 140 persones amb discapacitat i especials dificultats.

Gràcies al suport de :

Generalitat Dpt Empresa Treball 2
UE FonsSocial CAT 1

Write a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Accessibilitat