Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Femarec celebra l’Assemblea General Ordinària de la Cooperativa i la Junta del Patronat de la Fundació

Femarec celebra l’Assemblea General Ordinària de la Cooperativa i la Junta del Patronat de la Fundació

Aquests dies se celebren a Femarec dues de les cites importants de l’any,   l’Assamblea General Ordinària de socis i sòcies de la cooperativa i la Junta de Patrons de la Fundació. En elles es fa balanç de la feina feta en el darrer any i es plantegen les properes accions a dur a terme per l’entitat i es debaten els reptes de futur.

El 2021, l’any en què Femarec a fet 30 anys i on s’ha iniciat la recuperació post COVID

Fer un aniversari de números rodons, i de 30 anys com en aquest cas, és una fita important per a l’entitat i esdevé un bon moment per fer balanç de la trajectòria descrita i dels resultats obtinguts a fi de definir millor el camí que cal seguir en endavant per acomplir els objectius que donen sentit i identifiquen el nostre projecte. En aquest sentit, vam publicar una pàgina al web amb totes les dades i fites aconseguides.

Algunes d’aquestes dades destacades són les següents:

 • +50.000 persones ateses
 • +15.000 persones inserides al mercat laboral
 • +180.000 persones formades
 • +15.000 cursos realitzats
 • +80.000 Tones de residus reciclats

A partir d’aquest balanç històric s’han formulat les estratègies que caldrà seguir en el futur per tal de seguir avançant en el nostre projecte d’inserció social i cultural de persones vulnerables i de cura del medi ambient.

Així, s’ha preparat l’entitat per projectar-la cap al futur des de diferents àmbits; consolidant les noves instal·lacions del Bon Pastor, aprofundint en l’oferta de serveis i atenció online a alumnes i participants i preparant el necessari recanvi generacional que caldrà afrontar en els propers anys al capdavant de l’entitat.

També ha estat un bon moment per mostrar de portes enfora, en la mesura que ho han permès les encara restriccions marcades per la pandèmia, la tasca realitzada i els nostres reptes de futur, promovent visites d’actors socials i administracions per donar a conèixer tot el que fem i el que volem seguir aportant a la comunitat des del nostre projecte.

Per acabar, també hem tingut un espai per a la celebració de portes endins, per felicitar-nos de manera festiva i distesa per tota la tasca realitzada gràcies a l’esforç individual i col·lectiu de totes i cadascuna de les persones que integrem Femarec.

Però no tot ha estat la commemoració d’aquest trentè aniversari en aquest 2021. La cooperativa a més, també ha fet un gran esforç per revertir els resultats negatius que es van produir l’any 2020 com a conseqüència de l’aturada provocada per la pandèmia de la COVID, i cal destacar que ha aconseguit, no tan sols eixugar el dèficit d’aquell any, sinó superar-lo i aconseguir unes xifres positives que ens donen confiança i ànim per afrontar amb millors garanties el preocupant escenari econòmic que es perfila en el futur immediat.

En breu activarem al web la pàgina específica amb totes les dades de la memòria 2021, de moment us facilitem l’enllaç al document resumit en format PDF.

L’any 2021 en xifres

A continuació, exposem algunes de les dades destacades de Femarec l’any 2021:

 • 287 persones treballadores de la cooperativa
 • 149 persones amb discapacitat i/o especials dificultats contractades al Centre Especial de Treball
 • 6.968 persones ateses
 • 1.356 persones ateses en situació de vulnerabilitat
 • 999 persones ateses en els 9 itineraris d’inserció realitzats
 • 5.820 alumnes de 416 accions formatives realitzades
 • 184 persones amb Trastorn Mental Sever i/o Discapacitat Intel·lectual ateses per l’Equip d’Intervenció Social
 • 477 insercions al mercat laboral
 • 13 serveis a les empreses
 • 4.077 tones de residus gestionades

Write a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Accessibilitat