Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

El Departament de Drets Socials col·labora amb el projecte FEM CIM

El Departament de Drets Socials col·labora amb el projecte FEM CIM

El Servei FEMCIM de Femarec és un programa que pretén cobrir les problemàtiques de persones joves tutelades i extutelades, especialment en l’àmbit laboral, tot i que una situació d’atur perllongada afecta a d’altres aspectes: econòmics, familiars, físics, socials, psicològics i d’habitatge. S’adreça a persones joves tutelades i ex tutelades en situació d’atur i no té cap cost per a la persona participant.

El projecte té com a objectiu principal la millorar de l’ocupabilitat d’aquestes persones. Per aconseguir-ho, s’estableixen diversos objectius específics:

  • Atenció personalitzada.
  • Facilitar a través d’accions formatives grupals i individuals el procés cap a l’autonomia.
  • Desenvolupar competències transversals i TIC per millorar la ocupabilitat.
  • Autoresponsabilitzar la persona en el seu procés de recerca de feina.
  • Intermediar en ofertes de feina.

En el marc d’aquest servei i amb la col·laboració del Departament de Drets Socials, des de l’entitat hem atès un total de 9 joves que es trobaven en situació d’atur i amb voluntat d’accedir al mercat de treball.

Programes d’acompanyament a la inserció

Per aconseguir la inserció sociolaboral de les persones amb més dificultats, realitzem ininterrompudament un conjunt d’accions innovadores que incideixen directament en el seu procés d’integració i qualitat de vida. Treballem competències ocupacionals diverses a través d’itineraris personalitzats d’inserció i preparem les persones per a trobar i mantenir una feina.

Els nostres serveis d’acompanyament a la inserció són diversos: Prelaboral, SIOAS, Singulars, MAIS, Orienta, SISL, FEMCIM, Singulars… Descobreix-los!

Write a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Accessibilitat