Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Dincat nomena José Carlos Eiriz nou president de la Federació

Dincat nomena José Carlos Eiriz nou president de la Federació

La darrera Assemblea de la Federació DINCAT, celebrada el proppassat dia 28 de juny, ha investit com a nou president de la federació en José Carlos Eiriz, director general de Fundalis, que recull el relleu i el llegat del malaurat Manuel Palou desaparegut recentment.

En José Carlos, que ja ostentava des del 2019 la responsabilitat de ser el delegat de DINCAT a la demarcació de Tarragona, tindrà com a principal objectiu donar continuïtat i liderar el projecte “Una sola veu” que treball des de fa quatre anys per unificar la Federació Dincat i l’AEES Dincat.

Llicenciat en Econòmiques, diplomat en Ciències Empresarials, així com també, en Magisteri de Ciències i Educació Especial per la UB, Eiriz compta amb una llarga trajectòria al sector de la discapacitat intel·lectual, des de l’any 1992. Ha estat, entre d’altres, vocal de la junta directiva de la Coordinadora de Tallers, fundador i president de Sinergrup, i patró de la Fundació La Fageda. Actualment, és director general de Fundalis -que agrupa les Fundacions Onada, Santa Teresa del Vendrell i Ginac-, i de l’Empresa d’Inserció de les comarques de Tarragona.

 


“Assumeixo aquest compromís
amb il·lusió i responsabilitat,
per fidelitat al Manel Palou”

 


 

En ser escollit per al càrrec, Eriz va agrair la confiança depositada en ell i el seu equip tot assegurant que assumeix aquest compromís “amb il·lusió i responsabilitat, per fidelitat al Manel Palou, i amb la convicció que cal continuar avançant en la bona feina que va portar a terme dins l’anterior Junta, durant els últims quatre anys. Continuarem treballant per garantir l’exercici dels drets de les persones del nostre col·lectiu, potenciant la seva participació en tots els àmbits de la vida. També volem millorar les condicions laborals de les persones que treballen en les nostres organitzacions, garantint alhora la viabilitat econòmica i social de les entitats del tercer sector. Tot plegat, seguint l’estela del que determinen la Convenció dels Drets de les Persones amb Discapacitat de l’ONU i el model d’atenció centrat en la persona”.

Així mateix, també va subratllar la voluntat de “continuar treballant des d’una relació honesta i transparent amb la Generalitat de Catalunya, col·laborant en la construcció d’un país més socialment responsable. En aquest sentit, Dincat continuarà defensant amb determinació els interessos del col·lectiu i treballarà amb l’objectiu d’assolir amb èxit reptes com ara, entre d’altres, l’actualització de la cartera de serveis i l’establiment d’un sistema de finançament just i adequat del model d’atenció a les persones que defensem com a sector”.

Des de Femarec desitgem tota la sort i l’encert als nous membres de la direcció de Dincat i els oferim, com sempre, tota la nostra col·laboració i suport.

 

 

Write a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Accessibilitat