Un projecte al servei de les persones i del medi ambient
EnsPbl_restBar

HOTR0208

Amb Certificat Professional

OPERACIONS BÀSIQUES DE RESTAURANT i BAR

(Nivell 2)

DURADA: 290 h.

  • Teoria: 210 hores (Combinació de teòrica i pràctica) 
  • Pràctiques en empreses: 80 hores.

SORTIDES PROFESSIONALS

  • Ajudant de cambrer/a
  • Ajudant de bar
  • Auxiliar de col·lectivitats
  • Treballador/a de petit establiment de restauració
Warehouse worker driver in uniform at storage warehouse
  1. Servei bàsic de restaurant i bar
    1. Aplicació de normes i condicions higièncio sanitàries en restauració
      1. Manipulació d’aliments
      2. Neteja de les instal·lacions
    2. Ús de la dotació bàsica del restaurant i assistència en el preservei
      1. Funcions i perfil d’un cambrer/a
      2. Zones d’un restaurant
      3. Maquinària de restauració
      4. Mobiliari
      5. Eines i utensilis
      6. Perfils professionals
      7. Preparació dels estris i elements necessaris pel preservei
      8. Muntatge i preparació de taules
      9. Muntatge d’aparadors, bufets i de taules segons esdeveniments
    3. Servei bàsic d’aliments i begudes i tasques de post servei en el restaurant
      1. Atenció al client
      2. Gestió de queixes i reclamacions
      3. Portar plats a mà i amb safata
      4. Obrir ampolles de vi, refrescos d’ampolla de vidre.
      5. Servir cervesa i canvi de barril
      6. Desembarassar residus i neteja del local
  2. Aprovisionament, begudes i menjar ràpid
    1. Aprovisionament i emmagatzematge d’aliments i begudes en el bar
      1. Inventari
      2. Documentació administrativa
      3. Col·locació de productes i càrrega de neveres
      4. Tancament de caixa i TPV
    2. Preparació i servei de begudes i menjar ràpid en el bar
      1. Servei de cafeteria: cafès i infusions, xocolata calenta
      2. Servei de begudes
      3. Preparació de les principals begudes alcohòliques
      4. Preparació de begudes no alcohòliques i batuts
      5. Preparació d’entrepans freds i amanides
      6. Tapes i aperitius
      7. Entrepans calents i guarnicions

Demana més informació o inscriu-te ara!

    Població:*

    Telèfon*

    Situació laboral

    Quin curs o cursos t'interessen?*

    >> *Camps imprescindibles <<

    Condicions especificades a l'Avis Legal i a la Politica de Privacitat

    Marca conforme estàs d'acord amb les condicions legals: (requerit)

    Accessibilitat