Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

El Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya visita Femarec

El Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya visita Femarec

Àlex Lobaco, Subdirector de Programes del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, ha visitat aquesta setmana les instal·lacions de l’Espai Femarec.

El passat dilluns 10 de maig, vam obrir les nostres portes per donar a conèixer, un cop més, les noves instal·lacions de l’entitat, situades al barri del Bon Pastor a Barcelona. Enguany celebrem 30 anys i, amb la voluntat de donar a conèixer el centre i celebrar l’aniversari, estem treballant perquè les institucions puguin conèixer-nos de ben a prop.

Més de 15.000m2 dedicats a les persones més vulnerables

Durant la visita, Àlex Lobaco va poder recórrer una part dels més de 15.000m2 del centre. Al llarg del matí, va poder observar una perspectiva global de la tasca dedicada a la inserció sociolaboral que duem a terme des de Femarec.

A través d’un recorregut d’aules, tallers, despatxos i espais diversos, Lobaco va apropar-se als diversos departaments i la feina que s’hi duu a terme: Dispositius d’inserció, Formació, Centre Especial de Treball i els serveis productius, així com el Servei de Salut Mental. Una mirada completa del Projecte  Femarec, que va néixer l’any 1991 com una entitat sense ànim de lucre que treballa per aconseguir la inserció laboral i social de persones en situació de vulnerabilitat, perseguint dos objectius: la igualtat d’oportunitats per a les persones més desfavorides i la cura del medi ambient. 30 anys després, seguim treballant per un món millor amb la mateixa convicció i il·lusió que el primer dia amb un munt d’èxits assolits.

Femarec i el Consorci de Formació Contínua de Catalunya

Femarec és entitat beneficiària dels programes de Formació Professional per l’Ocupació que promou el Consorci per la Formació Continua de Catalunya. Aquestes són accions formatives de caràcter transversal i sectorials dirigides a persones en actiu i en situació d’atur.

Pots consultar totes les nostres accions de formació aquí.

2 Comments

 1. Caroll
  20/05/2021 at 07:59

  Me interesa tener más información, y saber los horarios de atención si es presencial .

  1. Toni
   21/05/2021 at 07:47

   Bon dia Caroll,
   Si vols més informació, pots trucar al 93 415 94 17 o bé escriu-nos a dpch@femarec.cat. Moltes gràcies!!

Write a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Accessibilitat