Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

La gestió dels residus a Femarec

La gestió dels residus a Femarec

Entre els problemes #mediambientals actuals la gestió dels residus amb la seva reducció o eliminació s’ha convertit en una de les preocupacions i prioritats per a les empreses per tal d’assegurar un creixement intel·ligent i una bona imatge per a una ciutadania que cada dia més valora el respecte i compromís amb el medi ambient.

Un dels grans reptes que Catalunya té plantejats en relació amb Agenda 2030 és impulsar l’economia verda i circular, i les empreses cada vegada més busquen solucions i bones pràctiques en els serveis de gestió dels seus #residus, a més, que els permetin acomplir amb totes les normatives que la regulen.

Femarec, com a centre de Gestió de Residus i de Transport Autoritzat, recollim, classifiquem i gestionem #residus afavorint la sostenibilitat del medi ambient. Els residus que gestionem, principalment, són el paper, cartó, ferralla, fusta, vidre, plàstic o tòner, entre d’altres. I també som centre autoritzat per a la gestió de residus perillosos, disposant de l’únic magatzem dins l’àrea metropolitana de Barcelona, equipat i homologat per albergar aquests residus especials.

Afavorint l’economia verda i circular, Femarec compta en l’actualitat amb les certificacions ISO 14001 Medi Ambient i ISO 9001 per a la gestió i tractament de #residus. A més, d’oferir tots els avantatges de contractar amb Centre Especial de Treball que dona feina a gairebé 150 persones amb discapacitat i especials dificultats.

Algunes dades del nostre servei:
• 3.000 tones de Mitjana de residus gestionades a l’any
• Autoritzats legalment per tractar 85 tipus de matèries diferents
• Oferim el servei a més de 800 empreses
• 5.000 m2 de superfície destinada a la gestió de diferents tipologies de residus.
• 12 vehicles de diferents capacitats destinats a la recollida, la majoria d’ells ECO o de ZERO EMISSIONS.

Per consultar tots els residus que podem tractar entra al nostre web: https://lnkd.in/diTjhtcw

Write a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Accessibilitat