Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Avantatges de la formació subvencionada

Avantatges de la formació subvencionada

El ritme dels canvis socials, tecnològics i econòmics cada vegada és major, i aquest fet implica que les persones en actiu hagin d’anar adaptant-se a tots els avanços per no quedar-se enrere. L’eina per mantenir i adquirir noves capacitats en l’àmbit professional, és sens dubte, la formació subvencionada.

I què és la formació subvencionada?
Doncs, és aquella formació proporcionada per l’administració pública que gestionen entitats de formació acreditades com Femarec i que permeten als treballadors/ores cursar programes de manera gratuïta i en format presencial o en línia.

Es pot realitzar pel vostre compte, prioritàriament van adreçades a treballadors/ores en actiu i autònoms, però també a persones en situació d’atur. Per accedir únicament necessiteu complir els requisits que es demanen segons el tipus de formació.

Actualment, els coneixements i capacitats dels professionals són l’actiu més valuós de tota empresa, actualitzar-vos afavoreix la igualtat d’oportunitats dins l’entorn laboral, contribueix a la satisfacció, motivació i confiança dels treballadors/ores per a assumir noves responsabilitats i permeten estar preparats per adaptar-vos a qualsevol canvi que es pugui produir dins la vostra empresa o sector.

Per més informació sobre pròxims cursos i dates d’inici, cliqueu aquí

 

Write a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Accessibilitat