Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

El programa Valor Afegit de TV3 visita el CET de Femarec

El programa Valor Afegit de TV3 visita el CET de Femarec

Al voltant de 140 persones amb discapacitat i especials dificultats treballen cada dia al Centre Especial de Treball (CET) de Femarec, que acull diversos serveis productius amb centenars de clients.

En la secció de Recuperació i reparació de màquines i dispositius varis, 25 persones cada dia es dediquen a realitzar una feina que requereix una alta precisió manual i excel·lència vers els clients.

Què s’hi fa a Reparacions i Muntatges?

Recuperem i reparem màquines i dispositius per a la seva reutilització, tant de xapa com de mecànica i/o electricitat, de tot el territori espanyol. Estem especialitzats, entre d’altres, en màquines d’autovenda (vending), fonts d’aigua, cafeteres professionals, manoreductors, capçals i motoragitadors per al subministrament de de begudes gasificades (cervesa de barril).

Aquest servei, com tots els que oferim, es realitzen seguint escrupolosos controls de qualitat i de sostenibilitat mediambiental avalats per les certificacions de qualitat: ISO 14001 Medi Ambient i ISO 9001 Qualitat.

Damm i Nespresso confien en Femarec

Des de l’any 1994 treballem per la marca Damm, allargant la vida dels diversos elements que composen un barril dispensador de cervesa Estrella Damm. Aquests dispositius pateixen un fort desgast i deteriorament pel seu ús. Al nostre centre són íntegrament reparats i restaurats deixant-los com nous. Restaurem anualment al voltant de 25.000 components.

Posteriorment, aplicant aquest criteri d’allargar al màxim la vida de les coses, ens vàrem homologar com a taller de l’empresa Nespresso. Som l’únic taller de Nespresso al món que és un Centre Especial de Treball. Recuperem i reparem més de 2.700 cafeteres a l’any.

Valor Afegit de TV3 visita la secció de Reparacions i Muntatges

Si voleu conèixer una mica de més a prop tota la feina que es fa dia rere dia des de la secció de Reparacions i Muntatges del CET de Femarec, el programa Valor Afegit, el programa econòmic de referència a la cadena catalana, va emetre ahir un reportatge que et permetrà submergir-t’hi!

Write a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Accessibilitat