Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Un estiu ple d’experiències

Un estiu ple d’experiències

L’estiu és sinònim de vacances. Dies de descans i desconnexió, dies de calor i nits llargues que ens conviden a descobrir nous indrets i viure noves experiències. I així ho hem fet, gaudint un any més de les sortides de l’Equip Multidisciplinar de Suport del Centre Especial de Treball de Femarec.

Durant aquest mes d’agost hem realitzat 10 sortides arreu de Catalunya. Hem tingut temps de redescobrir el patrimoni i la cultura de la nostra ciutat, passejant pel barri de Gràcia o de ruta pel Gòtic per conèixer les llegendes i els secrets més ben guardats d’aquest barri que amaga obres modernistes, medievals i contemporànies.

En una altra ocasió, vam visitar el Palau Robert, que acull diferents exposicions com per exemple la de ‘Salvador Seguí. El Noi del Sucre’ o la de ‘Jugo com una nena’ que pretén fomentar un esport sense prejudicis ni estereotips.

També vam quedar meravellats amb el recinte modernista de Sant Pau, el Poble Espanyol, la Catedral de Girona o el Museu Mar i Cel i el Cau Ferrat de Sitges.

Hi ha hagut dies més moguts marcats per l’esport i diferents activitats d’oci. Vam gaudir com nens petits al parc de llits elàstics Jump Yard de Cornellà de Llobregat i a l’AXE Throwing de Barcelona ens vam sentir com uns autèntics llenyataires mirant de fer punteria amb les destrals.

I per descomptat, no han faltat les tardes de piscina, estones compartides i els bons àpats, i és que com diem a Femarec: Saber menjar és saber viure!

Amb les sortides hem generat espais de socialització, d’oci i lleure que fomenten la motivació, la curiositat i l’autonomia de les persones.

L’Equip Multidisciplinar de Suport del Centre Especial de Treball de Femarec té com a objectiu potenciar les habilitats socials, la interacció amb els altres i la participació activa dins la comunitat, de les persones discapacitat i especials dificultats així com l’atenció a les seves famílies.

Write a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Accessibilitat