Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Tortell Poltrona, pregoner de les Festes de la Mercè 2020

Tortell Poltrona, pregoner de les Festes de la Mercè 2020

Tortell Poltrona, ambaixador de Femarec, serà el pregoner de les Festes de la Mercè d’aquest 2020 el proper dimecres 23 de setembre.

Enguany, la festa major de Barcelona, marcada per la Covid-19, no tindrà actes multitudinaris ni se celebrarà, com de costum, als carrers. El que sí es manté és una programació cultural adequada a la situació actual derivada de la pandèmia. Així doncs, se celebraran esdeveniments de petit format, aforament limitat i entrada gratuïta però amb reserva prèvia. Es preveu que un total de 100.000 persones acudeixin als 300 actes que hi tindran lloc.

El pregó  donarà el tret de sortida serà a càrrec del pallasso Tortell Poltrona, ambaixador de la nostra entitat. En una entrevista al Diari ARA, Poltrona, conscient que tothom dirà la seva, explica que cada dia reescriu el pregó i troba coses a dir.

Tortell Poltrona, ambaixador de la Fundació Femarec

Poltrona no només és una personalitat rellevant i coneguda de casa nostra, sinó que mostra també el seu compromís social com a ambaixador de la Fundació Femarec. Les persones ambaixadores de la fundació, personalitats destacades representants del món de la cultura i l’esport de casa nostra, exerceixen d’altaveu de la situació de marginació i oblit en què viuen moltes persones del nostre entorn de manera desinteressada.

 

 

Write a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Accessibilitat