Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

TALLER DE GESTIÓ DEL LLEURE

TALLER DE GESTIÓ DEL LLEURE

El passat dijous 14 de setembre, les participants del Taller de Gestió del Lleure del Servei Prelaboral i de SISL de Femarec vam visitar l’exposició “TV BOY: THE INVASION” al Museu del Disseny de Barcelona.

Ens va agradar molt veure totes les obres que hi havia a l’exposició. Com que és un artista de carrer, estem pensant algun dia anar a veure alguna de les seves obres que estigui al carrer. L’exposició ha finalitzat ja, el dia 17 va ser l’últim dia.

WhatsApp Image 2023 09 15 at 08.27.07 WhatsApp Image 2023 09 15 at 08.27.00WhatsApp Image 2023 09 15 at 08.27.00 2

Al Taller de Gestió del Lleure estem aprenent com organitzar activitats per fer al nostre temps lliure. Un dia al mes ens reunim i planifiquem què volem fer els dijous d’aquell mes. Busquem coses per fer, com arribar en transport públic, si cal pagar entrada o reservar-ne. El nostre monitor ens proposa coses noves si ens quedem en blanc i no se’ns ocorre res per fer. Estem descobrint coses que podem fer que mai havíem pensat que fossin tan divertides, com ara fer un passeig pel Centre de la ciutat amb els companys i companyes.

 

Durant aquest mes hem visitat la Biblioteca “Gabriel García Márquez”, que té un premi perquè és molt maca.

IMG 5719 IMG 5723 IMG 5721 IMG 5713

Aquesta setmana visitarem el Museu Nacional d’Art de Catalunya i la setmana que ve tenim programada una visita al Recinte Modernista de Sant Pau.

Write a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Accessibilitat