Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Premi Femarec 2020

Premi Femarec 2020

Un dels esdeveniments més destacats que inclou la Jornada FemFutur és el lliurament del Premi Femarec, un guardó dstinat a premiar als i a les joves, estudiants d’instituts i universitats del nostre entorn. Les iniciatives que hi optaran seran projectes innovadors encaminats a l’assoliment dels objectius de l’agenda 2030 i que siguin aplicables al Projecte Femarec.

El premi, per tant, tindrà una utilitat que podrà ser desenvolupada a l’entitat, contribuint així a afavorir l’economia circular entre els diversos agents del nostre àmbit geogràfic. Com sempre, l’actuació s’haurà de centrar en la cura del medi ambient i de les persones.

El 2020 però, atès que encara no s’havien fet públiques les bases del premi, es va decidir concedir-lo simbòlicament a alguna entitat que s’hagi destacat en els darrers anys en la lluita contra la pobresa, la reducció de la desigualtat i/o la protecció mediambiental.
Finalment, i a través d’un procés participatiu en que van prendre part totes les persones que treballen a Femarec, es va triar com a guanyadora l’ONG Open-Arms entre altres tres organitzacions finalistes: Fridays for Future, Pallassos sense Fronteres i Cooperativa Alencop.

VotacioPremi 1

Write a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Accessibilitat