Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

20 de març, Jornada FemFutur de Femarec

20 de març, Jornada FemFutur de Femarec

El 20 de març de 2020 era la data triada per celebrar per primera vegada la Jornada FemFutur, la nova diada anual de Femarec, amb la voluntat d’obrir les nostres portes a la societat per donar a conèixer i reivindicar la tasca que desenvolupem. El fil conductor de l’acte havia de ser la inauguració dels més de 15.000 m² de les instal·lacions l’Espai Femarec.

A l’esdeveniment van ser convidades nombroses persones vinculades al Projecte Femarec: usuàries, familiars, treballadores, clientes, proveïdores, d’entitats del Tercer Sector, així com relacionades amb la comunitat del Districte de Sant Andreu i representants institucionals.

Malauradament, la irrupció de la Covid-19 i el decret d’estat d’alarma subsegüent van impedir dur-la a terme. Esperem poder reprendre aquest il·lusionant projecte quan la situació sanitària ho permeti.

Femarec ambl’Agenda 2030

La tria del dia 20 de març per celebrar la Jornada FemFutur de Femarec respon a diverses motivacions. D’una banda, aquest dia marca l’inici de la primavera, fenomen que té tota una simbologia associada de renovació, renaixement, optimisme, força… Valors que lliguen amb l’esperit de Femarec.

D’altra banda, des de l’any de 2013, les Nacions Unides celebren el 20 de març com el Dia Internacional de la Felicitat, associant la felicitat amb el Benestar de les Persones. Aquest benestar es vincula amb l’assoliment dels 17 objectius de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible (ODS), un pla d’acció que neix del compromís dels Estats membre de l’ONU i que pretén posar fi a la pobresa, reduir la desigualtat i protegir el nostre planeta. Des de Femarec en alineem amb els 17 ODS establerts a l’Agenda alhora que apostem i treballem per la integració, la igualtat i la sostenibilitat, entre d’altres grans fites que s’hi recullen.

Per tal d’aconseguir aquesta fita cal que, a més de l’Administració Pública, actors del sector privat i la societat civil hi participin activament. Els propòsits que marca aquest pla són els principis rectors de Femarec i treballem dia a dia per aconseguir-los.

Write a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Accessibilitat