Un projecte al servei de les persones i del medi ambient
Mascaretes FemMask

Mascaretes de protecció,

certificades, personalitzables i sostenibles

FemMask

Vuit raons per triar-les

Seguretat

+Segures

Són mascaretes CERTIFICADES

UNE-EN14683 / UNE-0065
Fetes amb material hidròfug, antibacterià.
Filtració de partícules de 0.3 micres amb una filtració d’almenys un 94%.
Filtració bacteriana (BFE) > 93%
Eficiència de filtració
d’aerosol > 96%

A més garanteixen una hermeticitat adequada a la cara de l’usuari davant l’atmosfera natural.

IconaEco

+Sostenibles

Es poden reutilitzar, mantenen el 100% de l’eficàcia fins a 25 rentades. Això representa un gran avantatge sobre les mascaretes d'un sol ús que són altament contaminants, tant pel residu que generen com per les partícules víriques que acumulen.
IconaEcono

+Econòmiques

El seu preu resulta entre 10 i 20 vegades més econòmic que el de les mascaretes FFP2 d’un sol ús i entre 3 i 6 vegades que el de les mascaretes higièniques d'un sol ús.
IconaProximitat

+Proximitat

Es tracta d'un producte de Km 0 fabricat per una empresa catalana i comercialitzat per Femarec. Per tant, és comerç de proximitat que contribueix efectivament a la sostenibilitat i en facilita el proveïment en cas d'emergència sanitària.
confort

+Confortables

Fetes de cotó 100% al seu teixit interior i de 100% polièster al seu teixit exterior. Aquesta combinació de materials aconsegueix un producte altament eficaç i alhora còmode i confortable. Disponibles en dues talles per a facilitar que s’adapti encara més bé a la cara.
Costumitzable

+Personalitzables

Aquestes mascaretes són totalment personalitzables amb la imatge de l'empresa sense suposar cap increment en el preu.

Aquest aspecte contribuirà molt positivament en la imatge que projecteu.

fletxa doble

+Eficaces

Gràcies a les seves característiques eviten el contagi del virus tant a qui la porta com a la resta de persones, a diferència de les mascaretes higièniques o quirúrgiques convencionals que no protegeixen a qui la porta.
Solodaria

+Solidàries

Adquirint aquest producte contribueixes a la promoció d’un envelliment saludable així com a allargar la vida laboral a gairebé 150 persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental sever del nostre Centre Especial de Treball.
Ok

Amb aquesta mascareta protegeixes les persones treballadores tant dels riscos laborals com del contagi per la COVID19.

Preus per unitat:

6 €/u

25-50

5,5 €/u

51-100

4,5 €/u

101-300

3,75 €/u

301-499

3,5 €/u

500-999

3,25 €/u

1000-4999

Per més de 5.000 unitats consultar preu

Els preus són sense IVA (inclouen la presonalització i el transport)

Per què?

Perquè estem compromesos amb la protecció de les persones

Femarec és una entitat del tercer sector amb 30 anys d'experiència en l'atenció de persones en situació de vulnerabilitat i persones amb discapacitat i especials dificultats.

Arran de la crisi de la COVID 19, ens hem hagut d’enfrontar a una situació desesperada per aconseguir material EPI per tal de protegir als nostres treballadors i treballadores per poder seguir oferint els nostres serveis i desenvolupar la nostra tasca en unes mínimes condicions de seguretat.

A conseqüència de la intensa tasca de recerca, en els moments més crus de la crisi, hem acumulat un important coneixement d’aquests materials.

Mercès a aquest treball de cerca hem pogut establir un acord de col·laboració amb una empresa catalana que fabrica mascaretes CERTIFICADES amb filtre FFP2. Aquestes mascaretes es poden personalitzar i són sostenibles ja que no són d’un sol ús i, per tant són molt més econòmiques.

A més, amb una sola mascareta, protegeixes a les persones dels riscos laborals propis de la seva feina i del contagi de la COVID19, i tot amb la màxima seguretat.

Oferim un producte d'alta qualitat, certificat, sostenible, fabricat a Catalunya, econòmic, polivalent i personalitzable que reuneix un gran nombre de valors positius.

Contacte

Tl. 93 415 94 17
Fax: 93 238 00 06

Treu-ne profit!

Et convidem a conèixer la resta del centre, una oportunitat excel·lent per viure de primera mà com s’organitza i es treballa en un CET i, així, comprendre l’immens valor social que comporta.

Clica el botó i descobreix tots els avantatges que pots obtenir al contractar els nostres serveis!

CA ES
Accessibilitat