Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Lots de Nadal amb qualitat social de Femarec

Lots de Nadal amb qualitat social de Femarec

Comença el compte enrere per el Nadal! A Femarec ja tenim a punt els nostres Lots elaborats amb productes de primera qualitat per persones amb discapacitat i especials dificultats que treballen al nostre Centre Especial de Treball.

Enguany hem preparat un catàleg amb més de 40 propostes diferents, amb gran varietat de productes: d’origen social o sostenible, realitzats al territori, vegà o ecològic, sense alcohol, amb pernil o ibèrics, per amants de les infusions i el té, amb xocolates o el més tradicionals. Un ampli ventall pensat per a tots els gustos i pressupostos.

Aposta per productes amb un gran valor social i reforça la teva imatge en Responsabilitat Social Corporativa, t’afegirem una targeta on s’informa que es tracta d’un lot amb qualitat social.

Sorprèn el teu equip, clients o col·laboradors amb els Lots de Nadal de Femarec! Fent-ho contribuiràs a la promoció d’un envelliment saludable, així com allargar la vida laboral de les més de 140 persones que treballen al nostre Centre Especial de Treball.

Truca’ns al telèfon 93 415 94 17 o bé escriu-nos al relacionsexternes@femarec.cat i t’assessorarem per triar i elaborar el lot que més s’adapti a les teves necessitats.

Write a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Accessibilitat