Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Femarec participarà en la Fira APROPA de Cornellà del Llobregat

Femarec participarà en la Fira APROPA de Cornellà del Llobregat

El proper 6 d’abril, podreu trobar Femarec a Fira Apropa, Accions per al reciclatge i l’orientació professional i acadèmica. L’esdeveniment tindrà lloc al matí, des de les 9:30 i fins les 13:30 hores a Cornellà del Llobregat.

Orientació i assessorament per estudiants i famílies

Aquesta fira és un espai de trobada, orientació i assessorament per als estudiants i famílies sobre les opcions educatives i formatives existents a la ciutat.

L’Aina Flores, pedagoga i coordinadora de programes d’inserció a Femarec, impartirà la Conferència “A grans preguntes, bones respostes” a l’Auditori del Citilab. La ponència tindrà s’impartirà en dos torns: el primer, de 9:30 a 10:30h i el segon, d’11:00 a 12:00h.

Arreu de la Plaça de Can Suris hi haurà carpes amb punts d’orientació i informació per part de diverses entitats i al llarg del matí podreu gaudir, també, de diversos tallers.

Consulta aquí tot el programa.

Femarec t’acompanya en el teu procés d’inserció

Des de 1991, Femarec es dedica a facilitar la inserció sociolaboral de persones en risc d’exclusió social per diverses raons: atur, immigració, discapacitat, trastorn mental, dones, joves entre d’altres. L’entitat ha atès més de 45.700 persones d’aquests col·lectius en aquestes tres dècades de trajectòria, inserint-ne més de 15.000 al mercat laboral.

Write a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Accessibilitat