Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

<strong>Femarec crea la seva E-botiga amb el suport l’Ajuntament de Barcelona</strong>

Femarec crea la seva E-botiga amb el suport l’Ajuntament de Barcelona

Gràcies al suport de l’Ajuntament de Barcelona, en el marc de la convocatòria de subvencions per a l’Enfortiment i Reactivació de l’Economia Social i Solidària i el Desenvolupament de Projectes que executen l’Estratègia 2030 BCN, durant els darrers dotze mesos, hem dut a terme el projecte FEM e-botiga.

Gràcies a aquesta acció, hem posat en marxa una botiga virtual en la nova web de Femarec, amb la intenció de comercialitzar un seguit de productes sostenibles elaborats per a les persones treballadores més envellides del Centre Especial de Treball (CET) des de la secció de Manipulats.

Finalment, però, tot i que la botiga es troba activa, encara no ha estat possible posar en marxa aquests productes.

Paral·lelament, s’ha dut i seguim duent a terme la producció de productes sostenibles susceptibles de posar-se a la venta a través de l’e-botiga properament. Aquests són elaborats per 28 persones usuàries amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental del CET, oferint-los un entorn adaptat a les seves dificultats.

Accedeix a l’e-botiga i fes-te amb el teu Certificat Oficial en Manipulació d’Aliments!

No obstant l’anterior, hem instal·lat satisfactòriament l’e-commerce a la nostra web, creant-ne una plana específica i activant la botiga online, que es troba activa.

 Ara mateix, sí que hi ha disponible la compra de Formació online per a la Certificació Oficial de Manipulació d’Aliments (segons normativa RD 109/20210), per només 20 euros!

Write a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Accessibilitat