Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Necessites buidar el teu arxiu de documentació?

Necessites buidar el teu arxiu de documentació?

El Servei de Destrucció Confidencial de Documentació de Femarec és un servei homologat que garanteix el màxim nivell de seguretat i que certifica als nostres clients en l’acompliment de la vigent Llei de Protecció de Dades (LOPD).

Què t’ofereix el servei de Destrucció Confidencial de Documentació Femarec?

El servei engloba la recollida i la posterior destrucció d’arxius de caràcter confidencial de les empreses, en format paper i digital.

Treballem amb contenidors de la màxima seguretat i amb una destructora única a Barcelona, amb una capacitat de destrucció de 1.200kg per hora i que separa automàticament per tal d’evitar la manipulació i garantir la confidencialitat.

Fes-nos saber les teves necessitats i et farem una proposta personalitzada del servei.
Amb tota la garantia i fiabilitat!

Oferta per a buidatge d’arxius vàlida fins al 31 de juliol

És moment d’eliminar l’arxiu de documentació de la teva empresa i volem ajudar-te a fer-ho còmodament, amb les màximes garanties de seguretat i al millor preu. T’oferim un servei integral de destrucció homologat oficialment i que et certifica en l’acompliment de la norma UNE EN 15713 en matèria de Protecció de Dades Confidencials.

A Femarec, estem certificats en la norma UNE EN 15713 en Destrucció Segura de Material Confidencial, així com la ISO 14001 en criteris de cura mediambiental i ISO 9001 de Qualitat.

L’oferta inclou:

 • Recollida i transport: des de les instal·lacions del client fins a la nostra planta de destrucció.
 • Destrucció: Destrucció Confidencial en partícules de Nivell P3 de la norma DIN 66399.
 • Certificació: emissió d’un certificat que acredita l’acompliment de la norma UNE EN 15713 que garanteix la confidencialitat en tot el procés de destrucció.

Preus:

 • 0,25€/Kg: Arxius en suport paper
 • 0,75€/Kg: Arxius en suport òptic, magnètic i/o electrònic

*75€ Import mínim per servei

L’àrea d’actuació és Barcelonès, Baix Llobregat, Vallés Oriental, Vallès Occidental i Maresme. Per altres zones consultar preu.

Si estàs interessada o vols conèixer més informació, truca’ns al 93 303 53 28, escriu-nos a gestioderesidus@femarec.cat o bé omple el formulari que apareix al final d’aquesta pàgina.

Femarec, serveis amb valor social

Gràcies a la contractació dels serveis a les empreses de Femarec, contribuiràs a construir el futur de 140 persones amb discapacitat intel·lectual o trastorn mental sever que treballen en el nostre Centre Especial de Treball.

A més, els beneficis per la teva empresa són múltiples!

2 Comments

 1. Vicenç Moncunill
  13/09/2022 at 12:50

  Bon dia,

  Tinc un despatx a La Garriga (Vallès Oriental) i necessitaria destruïr aproximadament uns 90 arxivadors de documentació confidencial i obtenir el certificat conforme ha esta destruïda. Ens podrien fer arribar pressupost via mail pel servei sol·licitat?

  Gràcies i salutacions,

  1. Toni
   13/09/2022 at 13:39

   Bon dia Vicenç,
   Gràcies per confiar en el nostre servei, en breu t’enviarem resposta des del nostre Departament de Destrucció Confidencial.

Write a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Accessibilitat