Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Com destruir la documentació confidencial de la teva empresa de forma segura

Com destruir la documentació confidencial de la teva empresa de forma segura

La destrucció de documentació confidencial pot suposar un maldecap per a moltes empreses i entitats. Desfer-se d’aquests documents de forma segura i complint la normativa vigent és imprescindible per protegir dades personals i evitar sancions.

Des de Femarec oferim el Servei de Destrucció de Documentació Confidencial adaptat a les diferents necessitats dels nostres clients i assegurant el compliment de l’actual Llei de Protecció de Dades (LOPD) i el Reglament Europeu UE 2016/679 que exigeixen la correcta destrucció de documents confidencials siguin en format paper o digital i la garantia de la irrecuperabilitat de les dades confidencials que s’emmagatzemen.

El servei engloba la recollida i la posterior destrucció d’arxius de caràcter confidencial de les empreses, en format paper i digital. Treballem amb contenidors de la màxima seguretat i amb una destructora única a Barcelona, amb una capacitat de destrucció de 1.200kg per hora i que separa automàticament per tal d’evitar la manipulació i garantir la confidencialitat.

Un cop finalitzada la destrucció, des de Femarec emetem el corresponent Certificat de Destrucció de Documents, on s’especifica el procés que s’ha dut a terme per a destruir els documents, i que serveix com a garantia davant inspeccions o auditories.

Tot el procés de recollida, transport i destrucció es realitza seguint escrupolosos controls de qualitat i seguretat avalats per la UNE-EN-15713 en processos de destrucció segura de material confidencial amb els criteris de cura mediambiental que marca la certificació ISO 14001. 

El paper que s’ha destruït entra en el procés de reciclatge de paper, un valor afegit per cuidar el medi ambient i evitar la contaminació.

Si les empreses no compleixen amb el Reglament UE 2016/679 s’exposen a sancions que poden arribar als 10 milions d’euros en els casos menys greus o fins i tot als 20 milions en les situacions de més gravetat.

A més a més, contractar els serveis productius del nostre Centre Especial de Treball suposa un seguit de beneficis per a empreses i entitats que els permeten complir amb la Llei General de la Discapacitat.

Per a més informació, contacteu amb nosaltres al 93 303 53 28 o bé escriviu-nos a gestioderesidus@femarec.cat i elaborarem un pla d’eliminació de documentació confidencial adaptat a les vostres necessitats.

Write a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Accessibilitat