Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Amèlia Clara, presidenta de Femarec, escollida com a vocal de CERMIs autonòmics en nom de COCARMI

Amèlia Clara, presidenta de Femarec, escollida com a vocal de CERMIs autonòmics en nom de COCARMI

Amèlia Clara, presidenta de Femarec i vicepresidenta de Dincat, ha estat escollida, en nom de COCARMI, com a vocal de CERMIs autonòmics, juntament amb CERMI València, CERMI Castella i Lleó i CERMI Ceuta.

El Comitè Espanyol de Representats de Persones amb Discapacitat (CERMI) renova els seus òrgans de direcció i govern per als pròxims quatres anys. El passat dilluns 19 d’octubre va tenir lloc l’Assamblea Electoral, desenvolupada de forma telemàtica en front la crisi sanitària actual.

Durant el nou mandat, Luis Cayo Pérez Bueno continuarà al capdavant de la presidència, acompanyat de fins a set vicepresidents.

Les vocalies dels CERMIS autonòmics les ocuparan COCARMI (Catalunya), CERMI Ceuta, CERMI Comunitat Valenciana i CERMI Castella i Lleó.

A més, s’han establert també els membres del Comitè Executiu.

Femarec, Dincat, CERMI i COCARMI

Amèlia Clara és presidenta de Femarec, entitat d’acció social que treballa des del 1991 per la inserció social, laboral i cultural de col·lectius en risc d’exclusió, atenent les persones en els àmbits d’orientació laboral, millora de l’ocupabilitat, atenció psicològica i assistencial, formació ocupacional, formació continuada a professionals, Servei de Salut Mental, Centre Especial de Treball, serveis a les empreses, activitats culturals i d’oci, Servei de Prelaboral i projectes socials i d’intercanvi d’experiències.

A més, també és vicepresidenta de Dincat, federació d’entitats que vetlla per la defensa i l’exercici ple dels drets de les persones amb discapacitat intel·lectual i de les seves famílies en l’àmbit territorial de Catalunya.

Per últim, actualment Amèlia Clara és vicepresidenta 1a del COCARMI, el Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat, que s’integra dins del CERMI, el Comitè Espanyol de Representants de Persones amb Discapacitat, del qual ha estat escollida vocal de CERMIs autonòmics.

Write a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Accessibilitat