Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Lots de Nadal de qualitat i amb impacte social

Lots de Nadal de qualitat i amb impacte social

Aquest Nadal fes un pas més enllà i regala Lots de Nadal de qualitat i amb impacte social.

En el nostre catàleg hi trobareu una trentena de lots amb una acurada selecció de productes de qualitat, des de lots tradicionals fins a altres propostes més innovadores perquè puguis escollir el que més encaixi amb els valors de la teva empresa.

Si no trobes el que estàs buscant, contacta amb nosaltres. T’oferim la possibilitat de personalitzar els teus lots en funció de les teves necessitats.

Adquirint els nostres productes estaràs col·laborant amb la integració social i laboral de persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental del nostre Centre Especial de Treball.

Són lots per a empreses socialment responsables que volen promoure la inclusió i la inserció sociolaboral de les persones en risc d’exclusió social. Un detall ideal per a cuidar als teus treballadors, clients o amics.

L’any passat vam servir 6.299 lots. Ens ajudes a continuar creixent i a donar oportunitats a les persones més vulnerables?

Truca’ns al telèfon 93 415 94 17 o bé escriu-nos al relacionsexternes@femarec.cat i t’assessorarem per triar i elaborar el lot que més s’adapti a les teves necessitats.

 

Write a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Accessibilitat