Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Un Sant Jordi amb valor social

Un Sant Jordi amb valor social

A qui no li agrada Sant Jordi? Aquesta és una diada per celebrar l’amor amb aquelles persones que són més importants per tu i sortir a passejar pels carrers del teu poble o ciutat. Sembla que aquest any podrem tornar-lo a gaudir!

Des de Femarec t’oferim diversos productes socials, sostenibles i molt pràctics per a que puguis fer arribar a les persones que més t’estimes, tots ells disponibles a la nostra botiga virtual.

La sostenibilitat com a valor afegit

Ara pots adquirir obsequis ben especials:

  • Drac de Sant Jordi: si el desfàs obtindràs 2 bosses de cotó 100% ideals per anar a comprar i tenir-les sempre a l’abast per evitar les bosses de plàstic.
  • Rosa de Sant Jordi: si la desfàs obtindràs una bossa molt pràctica que estalviarà l’ús de moltes bosses de plàstic i si plantes el llapis en un test et creixerà una planta que t’acompanyarà per molt de temps.
  • Llibre de Sant Jordi: Llibre amb 160 fulles de paper reciclat per escriure i rememorar els millors moments viscuts amb la teva parella. Conté també un full amb adhesius per destacar els records i vivències més especials (coneixences, família, viatges…).

Regals solidaris amb valor social

Hem creat una col·lecció d’objectes de regal per aquest Sant Jordi, feta gairebé exclusivament a partir d’elements reutilitzables i molt pràctics. Amb ells podràs demostrar el teu afecte cap a les persones que estimes i, alhora, contribuir activament a la preservació del medi ambient.

Amb aquest producte contribueixes a la promoció d’un envelliment saludable així com a allargar la vida laboral a més de 140 persones amb discapacitat i especials dificultats del nostre Centre Especial de Treball.

Write a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Accessibilitat