Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Yerai Moliner, treballador del CET de Femarec, aconsegueix plaça com a Ajudant de Serveis Auxiliars a l’Ajuntament de Barcelona

Yerai Moliner, treballador del CET de Femarec, aconsegueix plaça com a Ajudant de Serveis Auxiliars a l’Ajuntament de Barcelona

L’Ajuntament de Barcelona incorpora a la seva plantilla 27 persones amb discapacitat intel·lectual en el marc de la primera convocatòria d’oposicions per a persones amb discapacitat intel·lectual, creada per la Gerència de Persones i Desenvolupament Organitzatiu i l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat. En aquesta primera edició s’hi ha presentat prop d’un miler de sol·licituds.

Yerai Moliner, usuari del CET, treballarà a l’Ajuntament de Barcelona

El Yerai Moliner, usuari de la secció de Gestió de Residus del Centre Especial de Treball (CET) de Femarec, és una de les persones que ha aconseguit la seva plaça per exercir com a Ajudant de Serveis Auxiliars a l’Ajuntament de Barcelona.

Les funcions de les noves incorporacions seran tasques de suport en diferents serveis i departaments, com, per exemple, classificar i distribuir correspondència; fer tasques bàsiques de manteniment de les instal·lacions; fotocopiar, escanejar i arxivar documents o col·laborar en la gestió de residus i el reciclatge.

WhatsApp Image 2022 01 13 at 12.54.04 4

Ahir dijous es va celebrar un acte de benvinguda al Saló de Cent de l’Ajuntament, on Ada Colau va remarcar que l’ajuntament de la capital catalana ha estat pioner en la creació de plaça d’ajudant de serveis auxiliars i que pròximament obriran noves places.

A partir del proper dilluns 17 de gener, doncs, en Yeray deixarà Femarec i s’inserirà a l’empresa ordinària, fet que celebrem efusivament.

El seu nou lloc de treball a partir d’ara serà a l’Oficina d’Atenció al Personal al barri de la Barceloneta. Li desitgem, des d’aquí, tots els encerts del món!

Write a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Accessibilitat