Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Femarec, gestor de residus des de 1993

Femarec, gestor de residus des de 1993

Des de 1993, Femarec classifica i gestiona residus afavorint al màxim la sostenibilitat del medi ambient, bé sigui amb el seu reciclatge o, quan no és possible, amb la seva adequada eliminació. Actualment ofereix aquest servei a quasi 700 clients amb les màximes garanties de qualitat i d’acord amb la normativa ambiental vigent.

Diseno sin titulo

Els residus que més gestionem a Femarec són, entre d’altres, Paper, Cartró, Ferralla, Fusta, Vidre, Plàstic o Tòner.

Oferim una àmplia gamma de papereres i contenidors per tal d’ajustar-nos a les necessitats d’emmagatzematge de cada client.

Femarec també és centre autoritzat per la gestió de residus perillosos com, per exemple, envasos contaminants, com ara pots de pintura i de neteja o medicaments caducats.

Una mirada enrere

Durant tot aquest temps, hem crescut i hem ampliat els nostres serveis. Ara fa gairebé 10 anys, vam preparar aquest vídeo, que encara avui és vigent en molts aspectes:

L’Espai Femarec, present i futur

Avui, l’entitat s’ha unit en unes úniques instal·lacions, a l’Espai Femarec, un entorn que persegueix la sostenibilitat en totes les seves vessants. Situat al barri del Bon Pastor de Barcelona, aquest espai consta de 15.000m2 dedicats a la inserció sociolaboral de les persones amb més dificultats. El servei de Gestió de Residus és el servei productiu més destacat a nivell de clients i serveis, amb una trajectòria de més de 28 anys.

Gestionem els residus de la teva empresa

Si estàs interessat o interessada en el nostre servei, consulta aquí tot el que et podem oferir: transport i gestió dels residus, contenidors, beneficis per contractar els serveis d’un Centre Especial de Treball, entre d’altres.

Truca’ns al 93 303 53 28 o bé escriu-nos a gestioderesidus@femarec.cat i t’atendrem!

Write a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Accessibilitat