Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

Bones pràctiques al Medi Natural

Bones pràctiques al Medi Natural

Estem entrant de ple en l’època de vacances i això significa que en molts casos, aprofitarem aquest temps per acostar-nos a la natura per gaudir-ne. No cal dir que es tracta d’una activitat totalment recomanable, pel benestar físic i emocional que ens reporta i per tot allò que en podem aprendre. El medi natural, ja sigui a la muntanya, al mar o a la plana, ens ofereix multitud de propostes i oportunitats per viure experiències extraordinàries ja sigui amb la família, amics o de manera individual.

No obstant això, hem de ser conscients que quan hi accedim, estem entrant en uns ecosistemes molt vulnerables que es mantenen mercès a uns delicats equilibris que hem de pertorbar el  mínim possible per tal d’assegurar-ne la seva pervivència. La contaminació creixent, la pressió urbanística i episodis com l’actual de sequera extrema i pics de calor, la col·loquen en una situació de risc extrem.

És per això que avui us volem facilitar algunes pautes que trobareu en aquesta guia de bones pràctiques alhora d’accedir a la natura per tal que el nostre pas per ella pertorbi el mínim possible les seves dinàmiques.

Així doncs, fruïu de la natura, gaudiu de la infinitat de sensacions, instants i descobertes que us proporcionarà, però respecteu-la i cuideu-la perquè d’ella en depèn la nostra supervivència.

Molt bon estiu!

Write a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Accessibilitat