Un projecte al servei de les persones i del medi ambient

Actualitat

TALLER DE CUINA A L’HORT DE LES MORERES

TALLER DE CUINA A L’HORT DE LES MORERES

Les persones participants del taller de cuina del servei Prelaboral de Femarec vam participar a un taller de cuina molt especial als Horts de les Moreres, organitzat per la nau Vila Besòs i dinamitzat per les noies de Eixarcolant.

Primer, vam escoltar una xerrada sobre les plantes aromàtiques considerades males herbes que podem trobar a l’hort (Blet blanc, verdolera, ortiga, Marialluïsa, rabanissa blanca i rementerola…) Ens van explicar per a què serveixen, com les podem reconèixer i com les podem fer servir a la cuina. Vam tenir l’oportunitat de olorar i tastar aquestes plantes, i així aprendre millor les seves propietats i els seus usos.

Després de la xerrada, vam passar a l’acció. Entre tots vam collir algunes plantes de l’hort i vam preparar dues receptes casolanes. Primer vam fer una salsa pesto amb la rementerola, avellanes, formatge i oli. Després, vam preparar una salsa hummus amb espècies de l’hort, que li van donar un gust molt especial. En acabat vam triturar tots els ingredients.

Finalment, vam tastar les dues salses que havíem fet i estaven boníssimes! Ens ho vam passar molt bé treballant junts, aprenent coses noves sobre les plantes i la cuina, i gaudint d’una activitat diferent. Sens dubte, va ser una experiència divertida i interessant.

original 8675C7E0 AB6C 42BA 8FDA 46B8A5D8DB11 original 789BBE34 FAF7 479D AECC 4C733A5D6BB8 original 06ADD4DF 5803 431B 94DD BBCE72B91BD2original E2891743 8470 4A9E B0CE 3DCE27A7BA97

Write a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Accessibilitat