Què n'opinen?   Ràdio Gràcia 107.7

Vet aquí un gos, vet aquí un gat...

i un ase i un gall i aquest conte tot just arrenca!

Quatre animals, quatre músics, que es coneixen camí de Bremen després de fugir de casa... els seus amos volien sacrificar-los per ser massa vells!

Però mai s’és massa vell per al Rock&Roll!

Quan s’assabenten de la celebració d’un càsting per a la Banda Municipal de la ciutat, no s’ho pensen dos cops. Afinen veu i instruments i s’hi dirigeixen. Però per arribar-hi, se les hauran amb en Mr. X, un furtiu que tractarà d’enxampar-los...

Canti qui pugui!!!

 

Escolta aquí algunes peces d'aquest meravellós musical:

   
 

 

Encetem una nova etapa

El projecte de teatre de Femarec, amb 19 anys de trajectòria a les espatlles, dóna un pas endavant aquest temporada amb el seu nou espectacle: l’adaptació musical de l’obra “Els músics de Bremen” amb la incorporació de l’Albert Gràcia a la direcció.

Femarec, amb el Grup de Teatre Social, va ser pionera en apostar per una companyia de teatre íntegrament composada per persones amb discapacitat amb la voluntat de normalitzar l’accés d’aquest col·lectiu a espais de cultura i creació que fins aleshores els eren totalment aliens. Amb el pas dels anys i 20 espectacles consecutius de creació pròpia, vàrem aconseguir conformar un grup estable d’actors i actrius que han aprés l’ofici i que han esdevingut autèntics professionals de l’escena. És per això que ara Femarec fa un pas més enllà i crea la companyia Pot de Teatre, amb el repte de fer del teatre més que un instrument d’integració social i cultural, aconseguir que esdevingui l’ocupació professional d’aquests actors i actrius, i acomplir així l’objectiu bàsic que ens mou, afavorir la plena integració social, cultural i laboral dels col·lectius en risc d’exclusió amb tota l’exigència de qualitat i rigor que caracteritzen totes les nostres actuacions.

El nou espectacle anomenat Els músics de Bremen in concert és una adaptació en format musical del conte dels germans Grimm. Es tracta d’un projecte extraordinari, amb cançons originals composades expressament pel Keco Pujol per a l’ocasió i una acurada posada en escena. Una obra que fa un pas més enllà en la interpretació del nostre grup de teatre, alhora que incorpora temes cantats en directe i coreografies de Griselda Astudillo.

L’Albert Gràcia, que dirigeix aquesta obra, és actor i director de teatre amb una extensa experiència professional en el món dels musicals: ha participat, entre d’altres, a La Bella y la Bestia, El Rey León o Fang i setge.

 

 

Valor afegit

Els músics de Bremen in Concert esdevé un show engrescador recomanat per a totes les edats i ple de valors pedagògics com l’amistat, la solidaritat, la tolerància i el respecte per la diversitat.

En aquest sentit, destaquem que per a nens i nenes de tots els cicles d'educació primària i secundària disposem d'un Projecte Pedagògic composat per:

  • Guia pedagògica

  • Fitxes didactiques

Per a públic adult d’empreses i entitats, s’ofereix la possibilitat d’organitzar sessions de teatre fòrum per tal d’aprofundir en conceptes com els valors socials, el treball en grup, assoliment de reptes i objectius... que esdevenen la base del treball diari d’aquest grup i que són perfectament aplicables a l’entorn laboral.

 
 

 

 
   
Gràcies a la col·laboració de:    
   
 
 

 

 
 

La Companyia Pot de Teatre és un projecte desenvolupat per