Català    

Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos a 

Inici -> Grup de Teatre Social -> Opinions

La Companyia

Trajectòria

Repertori

teatresocial@femarec.cat

Així mateix, ens complau especialment que, rellevants representants del món del teatre, de les lletres i de la cultura (Josep Ma. Benet i Jornet, Joan Font, Tortell Poltrona, Jordi Milán, Pablo Ley, Isabel Clara Simó, Santiago Fondevila, Joma, Mont Plans, Santi Arisa, Pep Bou, Imma Colomer, Montserrat Carulla, Cesc Gelabert, Eduard Jener, etc.) ens hagin vingut a veure, i fins i tot col·laborat en algun espectacle, al llarg de la nostra trajectòria i hagin manifestat personalment, la seva satisfacció i admiració per les nostres propostes de les quals han esdevingut, amb el temps, espectadors/es habituals. Tots ells i elles coincideixen a definir la nostra obra com a un producte totalment diferent del convencional, carregat de força i sensacions que mai deixen indiferent: 

“Este teatro lleva el sello del gran teatro, capaz de sacudir al espectador/a en su concepción del mundo de la manera más radical. Un acontecimiento artístico".

Los espectáculos de Femarec obligan al público a ver la realidad con una mirada nueva, despojada de tópicos y prejuicios"

Pablo Ley – El País

 

"Veure els diferents espectacles que ha presentat Femarec ha estat sempre una experiència nova que m’ha fet créixer com a home de teatre i com a persona...." 

Joan Font, director de Comediants

 

"És precisament des de l’orgull de la diferència, amb la seva manera original, només seva, d’actuar, una manera allunyada –i tant!- de la manera de fer dels actors habituals, que ens enlluernen, que ens fascinen, i que, en definitiva, desperten la nostra total admiració i el més absolut dels nostres respectes..."

Josep Maria Benet i Jornet

 

"Un grupo infalible para divertirse, divertir y reivindicar. Enhorabuena a estos actores y actrices"

Santiago Fondevila - La Vanguardia

 

“Gabriel Magalahes, l’escriptor portuguès, deia fa poc:”L’altre dia vaig sortir de casa a la recerca d’una cosa veritable i no en vaig trobar ni una. Coses reals sí que n’hi havia , és clar”. Jo li aconsellaria a Magalahes que anés a veure una representació de Femarec i de Glòria Rognoni. De veritats en trobaria."

Eduard Jener – Diari de Sant Cugat

 

“El resultat és molt superior al que jo em podia imaginar”

“No és que ens commoguin i per això els aplaudim: els aplaudim perquè ho fan bé i perquè l’obra, cada any original i diferent, és excel·lent.”

Isabel Clara-Simó - Avui

 

 

El nou espectacle de la temporada 2015-16

 

 

 
 

 

 

Qui som


Serveis


Comunicació


Avís legal

Contacte

Mapa Web