LogoCap    

Inici

Català

Castellà

Mapa Web

Correu

 

Integració social, laboral i cultural de col·lectius en risc d'exclusió

 

 

Inici -> Projectes Socials -> Servei d'anàlisi de l'ocupabilitat i atenció social

 
Servei d'anàlisi de l'ocupabilitat i atenció social

El Servei d’Anàlisi de l’Ocupabilitat i Atenció Social tracta d’analitzar i millorar l’ocupabilitat de persones desocupades, centrant-se en la identificació d’aquells aspectes intangibles que actuen en la inserció laboral de las persones que tenen un accés més difícil a un treball.

Així, es dissenya, conjuntament amb l’usuari, un itinerari professional a mida que ha d’acabar esdevenint un “projecte de vida” de manera que el procés d’inserció social i laboral sigui una experiència significativa per a la persona en risc d’exclusió social. A partir de l’itinerari, es mira que el participant incorpori estratègies adaptatives al mercat laboral que permetin que ell mateix faci operatius mecanismes per accedir i mantenir-se actiu en el mateix a través de processos d’orientació, de formació pràctica en habilitats laborals i d’inserció.

Els col·lectius atesos mitjançant aquest servei i segons els quals s’adapta el projecte, són els de persones en risc d’exclusió social en general, dones, immigrants i persones amb discapacitat intel·lectual.

 

Amb la col·laboració de: 

 

 

   

      

 

 

 

CET

Orientació, Formació, Inserció

Formació Continuada

Centre de Dia

Grup de Teatre Social

Projectes Socials

 Facebook  Twitter You Tube 

 

img_peu