Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos a 

Qui som

Ajuda'ns a canviar el món

Accions per al Medi Ambient

Sala de premsa

Treballa a Femarec

Integració social i laboral

 

Empreses

Formació

Psicoteràpia

Integració Social i Laboral

Coaching laboral

Companyia de Teatre

 
 

Inici -> Integració social i laboral -> Projectes Socials -> Servei d'anàlisi de l'ocupabilitat i atenció social

Projectes Socials

 

Servei d'anàlisi de l'ocupabilitat i atenció social (SAO)

 
 

El Servei d’Anàlisi de l’Ocupabilitat i Atenció Social tracta d’analitzar i millorar l’ocupabilitat de persones desocupades, centrant-se en la identificació d’aquells aspectes intangibles que actuen en la inserció laboral de las persones que tenen un accés més difícil a un treball.

Així, es dissenya, conjuntament amb l’usuari, un itinerari professional a mida que ha d’acabar esdevenint un “projecte de vida” de manera que el procés d’inserció social i laboral sigui una experiència significativa per a la persona en risc d’exclusió social. A partir de l’itinerari, es mira que el participant incorpori estratègies adaptatives al mercat laboral que permetin que ell mateix faci operatius mecanismes per accedir i mantenir-se actiu en el mateix a través de processos d’orientació, de formació pràctica en habilitats laborals i d’inserció.

Els col·lectius atesos mitjançant aquest servei i segons els quals s’adapta el projecte, són els de persones en risc d’exclusió social en general, dones, immigrants i persones amb discapacitat intel·lectual.

 

 

Amb la col·laboració de:

;generalitat departament de cultura       

                    

         

    

 
 

Qui som


Serveis


Comunicació


Avís legal

Contacte

Mapa Web