Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos a 

Qui som

Ajuda'ns a canviar el món

Accions per al Medi Ambient

Sala de premsa

Treballa a Femarec

 Formació

 

Empreses

Formació

Psicoteràpia

Integració Social i Laboral

Coaching laboral

Companyia de Teatre

 
 
 

Orientació, Formació i Inserció Sòciolaboral

Servei de consultoria i assessorament en RRHH

 
 

Des del nostre Servei d'Orientació, Formació i Inserció Sòciolaboral proporcionem professionals específicament capacitats per a cobrir els perfils concrets que ens sol·liciten i orientem i assessorem en tot moment de tots els tràmits, avantatges i incentius relacionats amb la contractació de treballadors/es pertanyents a col·lectius en risc d'exclusió, contribuint, d'aquesta manera, a millorar significativament el nivell de Responsabilitat Social Corporativa de les empreses.
 

D'altra banda, els usuaris/es del servei troben una ocupació de qualitat i amb garanties i compten en tot moment amb el nostre suport i acompanyament per tal de resoldre tots els dubtes i dificultats que puguin sorgir en el procés.

Consulti aquí tots els incentius i avantages actuals que s'ofereixen per a la contractació de treballadors pertanyents a col·lectius en situació de risc:

 

Des de Femarec posem al servei de les empreses la nostra llarga experiència de més de vint anys com a consultoria experta en recursos humans.

Si està interessat/ada en el nostre servei de consultoria i assessorament en RRHH o desitja rebre'n més informació, posi's en contacte amb el Centre d'Orientació, Formació i Inserció Sòciolaboral:

 

c/Torrent de l'Estadella, 46

08030 Barcelona

Tl. 93 243 72 72         

Fax. 93 238 00 06

 

dpch@femarec.cat

 

 

 

 

 
 

Qui som


Serveis


Comunicació


Avís legal

Contacte

Mapa Web