Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos a 

Qui som

Ajuda'ns a canviar el món

Accions per al Medi Ambient

Sala de premsa

Treballa a Femarec

 Formació

 

Empreses

Formació

Psicoteràpia

Integració Social i Laboral

Coaching laboral

Companyia de Teatre

 
 

Inici -> Formació -> Projectes d'Inserció-> Itineraris d'Acompanyament Individualitzat a la Inserció Sòciolaboral

 

Projectes d'Inserció

Itineraris d'Acompanyament Individualitzat a la Inserció Sociolaboral

 
   

 

Aquí s'aborda d'una manera personalitzada la inserció laboral. El o la participant, juntament amb el tècnic/a d'inserció referent, treballa les seves potencialitats i mancances a l'hora de cercar i/o mantenir un lloc de treball estable. En paral·lel, es realitza una intensa tasca de prospecció empresarial.

El nostre model d'intervenció es va dissenyar i implementar al llarg dels processos d'acció-investigació del projecte Ocupa't en col·laboració amb el Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, desenvolupats conjuntament i amb la supervisió de l'Escola de Treball Social del Departament de Teoria i Història de l'Educació de la Facultat de Pedagogia de la Universitat de Barcelona i, amb posterioritat, avaluats i validats pel Departament de Mètodes d'Investigació i Diagnòstic en Educació de la Facultat de Pedagogia de la Universitat de Barcelona

Model d'intervenció

 • Fase d’acollida i diagnòstic. Orientada a detectar el nivell d’ocupabilitat  de la persona i el seu perfil competencial. En aquesta fase es dissenya, conjuntament amb el/la participant, el seu pla de treball i l’Itinerari Personalitzat d’Inserció, definit com el conjut d’actuacions a realitzar per assolir la inserció sociolaboral.

 •  

 • Fase d’intervenció en 2 eixos:

  - Intervenció amb la persona participant focalitzada en tres àmbits d’intervenció en funció de les necessitats detectades a la fase anterior: socioeducativa, formativa i laboral.

  - Intermediació (participant-empresa): acompanyament a la inserció, seguiment de les pràctiques i seguiment post-inserció.

 • Fase de tancament: Valoració dels resultats en funció dels objectius marcats i derivació o vinculació amb altres recursos.

Oferim:

 • Atenció personalitzada.

 • Espais de recerca de feina: Club de la Feina.

 • Intervenció interdisciplinària

Si estàs interessat/ada en participar o derivar candidats/es a Itineraris d’Inserció o desitges rebre informació, posa’t en contacte amb el Departament de Selecció del nostre centre

c/Sardenya, 68-72   08005 Barcelona

Tl. 93 243 72 72      Fax. 93 238 00 06

 

dpch@femarec.cat

 

 

Amb la col·laboració de

 

 

 

 
 
 

Qui som


Serveis


Comunicació


Avís legal

Contacte

Mapa Web