Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos a 

Qui som

Ajuda'ns a canviar el món

Accions per al Medi Ambient

Sala de premsa

Treballa a Femarec

Integració social i laboral

Empreses

Formació

Psicoteràpia

Integració Social i Laboral

Coaching laboral

Companyia de Teatre

 
 

Servei Prelaboral

Et fa por el món laboral?

Et preparem per treballar!

 

 

 
 

Servei de (re)habilitació psicosocial per a persones amb diagnòstic de trastorn mental i/o trastorn de la personalitat sever que requereixen un procés de rehabilitació laboral que els prepari per a l’obtenció i manteniment d’una feina, alhora que permet que les persones adquireixin i potenciïn les seves competències i aptituds, així com la seva autonomia responsable, mitjançant l’ús d’una metodologia innovadora i l’aprenentatge significatiu i vivencial.

Aquest servei té com objectius: apoderar la persona per aconseguir la inserció sociolaboral, dotar-la de competències per posicionar-se davant la societat d’una manera crítica, reflexiva i participativa, augmentar la participació en l’entorn comunitari i conscienciar en perspectiva de gènere; mitjançant una metodologia innovadora on s’inverteixen els rols i on la persona passa a ser la investigadora, constructora i generadora del seu propi procés.

 
     

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu:

 
   

  Nom i cognoms

   
   

   

  Telèfon

   

   

  e-mail

   

Accepto les condicions especificades a l'Avís legal i a la Política de Privacitat.

     

ACCIONS DEL SERVEI

   

TALLERS D’ENTRENAMENT EN AJUST SOCIOLABORAL

 • Taller d’orientació per a llocs administratius (TOA).

 • Taller d’oficis múltiples (TOM): adquisició d’habilitats, competències i aptituds per a treballar en diversos perfils professionals.

 • Taller d’adquisició d’habilitats, competències i aptituds per a llocs de restauració (TOR)

TALLERS DE BELIEVE IN YOU

 • Tallers enfocats al desenvolupament de l’autoconeixement i el reforç en l’autoestima i l’autonomia per definir, acceptar i potenciar la identitat i personalitat de cada individu; així com gestionant les emocions, connectant i relacionant vivències, continguts, aprenentatges i competències i transformant-t’ho en elements i aspectes vitals per a identificar i defensar el valor afegit que tots i totes tenim.

TALLERS DE BELIEVE-JOB

 • Tallers dirigits a aconseguir que la persona reflexioni, identifiqui i prengui consciència de les funcions i competències realitzades, per tal de posar en valor tots aquells aprenentatges adquirits, tant de manera formal com informal. L’objectiu és valorar el grau de consciència del vincle entre les competències personals i laborals, amb les exigides pel mercat i la societat.

 

TALLERS DE JOB CALLING

 • Tallers centrats en el descobriment vivencial del mercat laboral actual, per tal que la persona aprengui a fer recerca activa de feina de manera dinàmica i complerta, amb la seguretat i motivació necessàries. El mercat laboral ens diu que, a dia d’avui, l’actitud vers la vida i per tant, vers la feina, és l’element clau per aconseguir l’èxit, i per aquest motiu, el nostre èxit és que tota persona senti que pot enfrontar-se al món laboral, per a què així ho transmeti a les empreses.

TALLERS DE SÓCSOM

 • Tallers dirigits a l’enfortiment social, l’augment de la participació comunitària i l’adquisició de valors socials realitzant diverses activitats de sensibilització:

  • Visites als agents socials del territori.

  • Voluntariat (voluntariat professional, reinvertit i per campanyes).

  • Micro-projectes d'acció social.

TALLERS PSICOEDUCATIUS

 • El tallers psicoeducatius estan orientats a que la persona identifiqui i conegui diversos aspectes d’interès relacionats amb el seu entorn. Les temàtiques són variades i permeten mantenir-se connectat amb l’actualitat i prendre consciència, partint del coneixement de la persona i creant un aprenentatge significatiu per a desenvolupar la reflexió i el pensament crític.


CRITERIS D’ACCÉS:

 • Persones amb un diagnòstic de trastorn mental i/o trastorns de la personalitat sever amb o sense discapacitat intel·lectual.

 • Tenir entre 18 i 50 anys.

 • Trobar-se en situació d’estabilitat psicològica, a més d’estar vinculat/da a un recurs assistencial de salut mental, disposant d’un seguiment regular.

 • Estar en situació de desocupació.

 • Tenir un nivell mínim d’autonomia personal i social.

 • Tenir la motivació necessària per a aprendre, formar-se i treballar.


HORARIS

El servei funciona 37,5 hores setmanals, en horari de dilluns a dijous mati i tarda, i divendres pel mati


CONTACTA AMB NOSALTRES PER A MÉS INFORMACIÓ
 

EQUIP DE SELECCIÓ DE PARTICIPANTS

  93 243 72 72       dpch@femarec.cat       Torrent de l'Estadella 46, 08030 Barcelona

  De dilluns a dijous de 9;00 a 14:00h. i de 15:00 a 18:00h; divendres de 8:30 a 14:30h    


 
 

Amb la col·laboració de:            

 

  

 

 

 

Qui som


Serveis


Comunicació


Avís legal

Contacte

Mapa Web