Català    

Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos a 

Qui som

Ajuda'ns a canviar el món

Accions per al Medi Ambient

Sala de premsa

Treballa a Femarec

 Serveis a les empreses

 

Empreses

Formació Psicoteràpia Integració Social i Laboral Coaching laboral

Companyia de Teatre

 
 
 
Inici -> Catàleg de serveis -> Lots de Nadal  
 
 

Els Lots de Nadal de Femarec van molt més enllà dels clàssics obsequis nadalencs, en ells trobaràs productes molt especials i presentats de forma irresistible: lots ecològics per als amants de la terra, lots amb maridatge per gaudir d’una veritable experiència gastronòmica, selecció d’embotits, lots de xocolata, lots d’oli, ampolles gourmet... una amplia gamma on satisfer al personal de la teva empresa.

A més, els nostres lots es composen de regals molt especials, i és que, a banda d’excel·lents productes nadalencs, obsequiaràs també qualitat social. Adquirint els nostres productes estaràs col·laborant amb la integració social i laboral de persones amb discapacitat psíquica i/o trastorn mental del Centre Especial de Treball de Femarec, el que possibilita l’acompliment de la nova Llei General de Discapacitat (RDL 1/2013), antiga LISMI.

 

Si no trobes el que estàs buscant, no dubtis en contactar amb nosaltres, ens adaptem a les teves necessitats.

 

No trobaràs lots amb tanta il·lusió, superació, solidaritat i qualitat social que reforcin la imatge de la teva empresa en Responsabilitat Social Corporativa.

 

 

 o per mail a lotsnadal@femarec.cat

 

 
 
 
 
 

Qui som


Serveis


Comunicació


Avís legal

Contacte

Mapa Web