Català    

Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos a 

Qui som

Ajuda'ns a canviar el món

Accions per al Medi Ambient

Sala de premsa

Treballa a Femarec

 Serveis a les empreses

 

Empreses

Formació Psicoteràpia Integració Social i Laboral Coaching laboral

Companyia de Teatre

 
 

Inici -> Catàleg de serveis  -> Servei de Picking

Centre Especial de Treball

 
 

Servei de Picking

Al Centre de Distribució, el picking o preparació de les comandes pot consumir fins a dos terços del cost operatiu i del temps dels recursos, per la qual cosa no resulta estrany que, quan es busqui millorar-ne la productivitat, es comenci per aquí.  

El primer impuls de molts és tractar de trobar una solució a través de nova tecnologia, però les millores dels procediments són més ràpides, econòmiques i molt més efectives que una gran inversió tecnològica.  

Una de les tasques que contribueix a incrementar el cost operatiu és la preparació de comandes de productes solts; consumeix molt més temps que en la preparació de comandes per palets o caixes completes.  

No sempre es pot eliminar aquest tipus de comanda, sigui per les característiques de distribució, sigui per la tipologia de clients, o si es distribueixen els productes de la companyia als treballadors i treballadores de la mateixa a preus avantatjosos com a part de la política motivacional dels RRHH.  

Pensant en això, Femarec s’ofereix per a què les empreses puguin externalitzar aquest tipus de picking de productes solts. 

A Femarec podem ocupar-nos de la preparació, control d'estocs, traçabilitat, facturació, i servei al client final. Tot el procés de logística integral respecta els seus estàndards de qualitat per fer que el seu producte arribi a destinació tal i com ho faria l’empresa que ens contracti. 

Oferim un servei que a més té valor afegit, ja que els i les treballadors i treballadores que s’ocupen d’aquestes tasques de preparació de comandes tenen certificat de discapacitat i formen part del nostre Centre Especial de Treball sota la supervisió permanent de monitors i monitores que vetllen tothora per a garantir la qualitat constant en tot els processos.  

Contractant aquest servei menor a Femarec, no només millorarà la rendibilitat del seu Centre de Distribució, sinó que invertirà en la seva imatge de marca com a part de la seva Responsabilitat Social Corporativa.

 

Servei de Picking de Femarec

ho preparem per a vostès, tal i com vostès ho farien.

Contacte:

Tl. 93 303 65 00

Fax: 93 303 65 01

comercial@femarec.cat

 
 
 
 
 

Qui som


Serveis


Comunicació


Avís legal

Contacte

Mapa Web