LogoCap    

Inici

Català

Castellano

Mapa Web

Correu

 

Integració social, laboral i cultural de col·lectius en risc d'exclusió

 

 

Inici -> CET -> Catàleg de serveis -> Remanufacturació de cartutxos de tòner

Centre Especial de Treball

 

Remanufacturació de cartutxos de tòner

Optar per l'ús de cartutxos de tòner remanufacturats és una excel·lent manera de contribuir activament en la preservació del medi ambient sense minvar gens la qualitat dels seus treballs. 

Fent-ho, aconseguirà que tots els components d'aquests dispositius, un cop utilitzats, es gestionin de forma correcta i que, alhora, en el seu procés de fabricació s'estalviïn molts recursos naturals.

 

 

Obtingui impressions de gran qualitat utilitzant cartutxos de tòner Femarec

Estem especialitzats en la fabricació de cartutxos de tòner reciclats de gamma alta. Oferim més de 200 models diferents en estoc, monocrom i de color, de totes les marques, per a impressores làser i per a inject i fax.

Només utilitzem components i materials de la màxima qualitat per tal de garantir un perfecte funcionament dels cartutxos que produïm (el nostre nivell d'incidència és del 0,2%). Estem implementant la norma ISO 14001 i ISO 9001.

Homologacions: autoritzats per la Junta de Residus del Departament de Medi Ambient i Habitatge, amb el codi E-177.96, per reciclar i gestionar els residus de cartutxos de tòner.

Contacte:

Tl. 93 303 65 00

Fax: 93 303 65 01

comercial@femarec.cat

CET

Orientació, Formació, Inserció

Formació Continuada

Centre de Dia

Grup de Teatre Social

Projectes Socials

 

 

Segueix-nos a:  

Facebook Twitter Linkedin YouTube

 

img_peu