Català    

Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos a 

Qui som

Ajuda'ns a canviar el món

Accions per al Medi Ambient

Sala de premsa

Treballa a Femarec

 Serveis a les empreses

 

Empreses

Formació Psicoteràpia Integració Social i Laboral Coaching laboral

Companyia de Teatre

 
 

Inici -> Catàleg de serveis ->  Destrucció confidencial de documentació

 

Centre Especial de Treball

 

Destrucció

confidencial

de documentació

 

 

Informa't també dels nostres serveis:

Gestió residus   

 

 

 

 

 

Destruïm els arxius amb dades confidencials de la teva empresa   

  • Destrucció de documents i suports magnètics (CD, DVD, USB...)

  • Certificat de qualitat UNE-EN 15173:2010 de Destrucció Confidencial, garantia d’acompliment de la llei de protecció de dades de caràcter personal.

  • Destructora única a Barcelona que separa automàticament per tal d’evitar la manipulació i augmentar la confidencialitat.

  • Contenidors de màxima seguretat

     

Visita el nostre centre per observar la destrucció confidencial

 

Femarec convida a les empreses a visitar el nostre Centre Especial de Treball per observar el procés de destrucció de documents i que, així, tinguin l’oportunitat de conèixer l’eficiència i confidencialitat tant del nostre personal com del nostre equipament.

També les convidem a conèixer la resta del centre, una oportunitat excel·lent per viure de primera mà com s’organitza i es treballa en un CET i, així, comprendre l’immens valor social que comporta la contractació dels nostres serveis.

   


Reglament

UE 2016/679,

el nou marc europeu de protecció de dades

A partir del dia 25 de maig de 2018 serà plenament aplicable el Reglament UE 2016/679, el nou marc europeu de protecció de dades, això suposa que totes les empreses i organismes que tractin dades personals en el seu funcionament hauran d’haver adequat els seus processos interns a les novetats introduïdes en aquesta nova normativa.

Especialment destacable és el considerable increment de les sancions aparellades a les infraccions contemplades en el seu article 83, que, pels casos més greus es concreten en un màxim de 20.000.000 milions d’euros o el 4% del volum del negoci total de l’exercici anterior, optant l’Autoritat competent per la quantia més elevada. Per als casos menys greus, el màxim serà un l’import de 10.000.000 milions d’euros o el 2% del volum del negoci total de l’exercici anterior, que, com en el cas anterior, s’optarà per la quantia més elevada.

Una de les novetats que més afectació pot tenir al funcionament de les empreses és l’aplicació del Principi de Limitació del Termini de Conservació, en virtut del qual les dades que permetin identificar als interessats no s’hauran de mantenir més del temps imprescindible per a realitzar la finalitat del seu tractament, limitant el termini de conservació, per la qual cosa, el nou Reglament Europeu obliga en certs casos a la destrucció definitiva de documentació que contingui dades de caràcter personal mantenint sempre la seva confidencialitat  

Demani'ns més informació i assessorament al:

Tl. 93 303 65 00   /   Fax: 93 303 65 01  /   comercial@femarec.cat

 
 
 
 

Qui som


Serveis


Comunicació


Avís legal

Contacte

Mapa Web