Català    

Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos a 

Qui som

Ajuda'ns a canviar el món

Accions per al Medi Ambient

Sala de premsa

Treballa a Femarec

 Serveis a les empreses

 

Empreses

Formació Psicoteràpia Integració Social i Laboral Coaching laboral

Companyia de Teatre

 
 

Inici -> Catàleg de serveis -> Destrucció confidencial de documentació -> Destrucció

Centre Especial de Treball

 
 

Destrucció

confidencial

de documentació

   
 

 

 

 

Destrucció 

La nostra destructora de paper el tritura en partícules d’1cm de gruix, que posteriorment es compacten arribant d’aquesta manera al nivell P3 de la DIN 66399.

També tritura suports magnètics que contiguin dades confidencials.

Per tal de minimitzar al màxim el risc en la protecció de dades, aquesta destrucció es realitza en un espai de temps equivalent a l’horari d’un dia laboral comptant a partir del moment que arriba el material al centre de destrucció.  

Destructora

El servei compta amb una destructora, única en tota la ciutat de Barcelona, amb una capacitat de destrucció de 1.200 kg de material per hora.

Gràcies a un sistema de tambor magnètic incorporat, és capaç de separar automàticament el paper del seu suport, la qual cosa evita haver de destriar el paper i, per tant, disminueix la feina a fer i augmenta la confidencialitat.

 

Destrucció d’altres materials

La nostra destructora permet destruir molts més materials a banda del paper: disquets, CDs, radiografies, fusta, metall, plàstic, goma i roba, entre d’altres. Aquesta característica permet oferir a les empreses altres serveis com la destrucció d’articles comercials amb defecte de fabricació, articles falsificats, restes d’estocs, elements amb una imatge corporativa antiga, etc.


Consulta aquí els beneficis

del nou equipament

que hem incorporat


 

Documentació de Control

L’albarà de destrucció confidencial és un full autocopiatiu (3 còpies) que omple el xofer amb les dades de la recollida i deixa una còpia al client. S’ha d’omplir un per cada tipus de residu. Un cop feta la descàrrega a planta, portat a la zona de destrucció i omplertes les dades corresponents, una segona còpia és enviada a les oficines del departament i la tercera còpia s’arxiva a la zona de destrucció. 

D’altra banda, es porta un control del lliurament de les brides numerades per saber exactament a quin xofer o client se li ha lliurat cada brida.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 

Qui som


Serveis


Comunicació


Avís legal

Contacte

Mapa Web