Catalā    

    Castellā

.    inici

mail

Segueix-nos a 

Qui som

Ajuda'ns a canviar el mķn

Accions per al Medi Ambient

Sala de premsa

Treballa a Femarec

 Serveis de Psicoterāpia

 

Empreses

Formaciķ

Psicoterāpia

Integraciķ Social i Laboral

Coaching laboral

Companyia de Teatre

 
 
 
Centre de Dia de Salut Mental

 
 
 

 Quč és?

 

Metodologia

 

Contacte

Tl. 93 303 65 00 (ext.1351)

Fax: 93 303 65 01

cdia@femarec.cat

 

La metodologia d'intervenciķ s'estableix mitjanįant el Programa Individual de Rehabilitaciķ (PIR), que recull els objectius a assolir amb les estratčgies d’intervenciķ, i es va revisant periōdicament adaptant-lo a les necessitats del moment.

 
   
 

PIR

 
 
  • Programa Funcional d'Activitats

  • Programa d'Intervenciķ Comunitāria

  • Programa d'Atenciķ a les Famílies

 

 

Dispositiu autoritzat en el Registre de Centres, Serveis i Establiments Sanitaris del Departament de Salut amb el número E08676840

Aquest servei presta assistčncia a usuaris/es amb Trastorn Mental Sever (TMS) que precisen una atenciķ rehabilitadora psico-social i comunitāria, o que causen baixa laboral per crisis o recaigudes en la seva patologia.

Majoritāriament es tracta de persones que presenten dificultats derivades de la seva malaltia, com aīllament social, manca d'habilitats socials, incomprensiķ de la seva situaciķ, dificultat en les funcions cognitives superiors (pensament, llenguatge, atenciķ, memōria, capacitat de concentraciķ...), dificultats psicomotrius, etc. Per tant, es persegueix una millora en l'autonomia personal i en la seva qualitat de vida.

L'equip, format per psicōlegs/gues, educadors/es i treballadors/es socials, porta a terme el programa de Centre de Dia en coordinaciķ amb els equips d'USAPs i els i les professionals dels CSM (Centres de Salut Mental) de referčncia.

Amb la colˇlaboraciķ de:

departament de salut    

 

 

 
 
 

Qui som


Serveis


Comunicaciķ


Avís legal

Contacte

Mapa Web