Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Dincat conclou amb èxit la seva campanya per comprar EPIs i material de protecció i seguretat
28/07/2020 14:43:59 , BarcelonaEl passat mes d'abril, davant d’una situació d'extrema urgència i la lenta resposta de les administracions, des de Dincat ens vàrem veure obligats a llançar la campanya de captació de fons Protegim-nos per cuidar-los”,  en col·laboració amb Zohar Consultoria & Marketing Social, amb l'objectiu d'adquirir el material de protecció necessari, per tal de garantir la seguretat de les persones amb discapacitat intel·lectual i la de les professionals que les cuiden.


Aquesta setmana, des de la federació donen per finalitzada la campanya, havent assolit donacions per un valor de 83.194,47 euros. Gràcies a aquesta xifra, Dincat ha pogut repartir EPIS i material sanitari (mascaretes, guants, bates, gel desinfectant) a totes les entitats que ho han sol·licitat, ajudant-les a protegir-se i preparar-se per afrontar aquesta complexa crisi sanitària.

 

La covid-19 i el sector de la discapacitat

Les organitzacions de la discapacitat intel·lectual a Catalunya atenen més de 8.500 persones i compten amb prop de 3.500 professionals que durant la crisi sanitària han denunciat estar en una “situació d’alt risc de contagi” perquè no tenien el “material suficient per protegir-se”, tant les persones ateses com les que tenien cura d’elles.

Enmig de tot aquest context de dificultat que Femarec també ha patit, hem sabut adaptar-nos a les noves necessitats generades de la crisi sanitària, millorant els serveis que oferim a les persones i a les empreses. Així, d’una banda, hem implementat l’entorn virtual en els nostres cursos de formació i serveis socials, dde l’altra, oferim un servei de recollida de residus derivats de la Covid-19.Tags: Dincat,Coronavirus,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web