Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Nou Espai d’Aprenentatge Virtual de Femarec
04/05/2020 12:19:44 , BarcelonaLa crisi de la Covid-19 ha fet necessari, un cop més, que Femarec s’enfronti a un repte i reconverteixi la necessitat en oportunitat. És en aquest context que aquesta setmana hem estrenat un nou espai d’aprenentatge virtual que ha arribat per quedar-se.

 

Atenció de les persones en tot moment

Aquest nou espai engloba diversos serveis de l’entitat amb l’objectiu de mantenir i millorar l’atenció de les persones que atenem. Inicialment, els apartats que ja es troben en funcionament són els de Formació Continuada i el Servei de Prelaboral. A més, per a les persones usuàries del Centre Especial de Treball, s’ha obert l’espai FemNúvol i Pot Teatre. S’està treballant per obrir, properament, el servei de Formació per a persones a l’atur.

 

El funcionament d’aquest servei és molt senzill, cada apartat ofereix el seu propi manual d’instruccions per a facilitar la navegació a les persones usuàries.

 

Re invenció per resistir a la crisi

La crisi serà llarga i per superar-la, un cop més, sabem que és i serà necessari que ens renovem i que en fem oportunitat, cercant la manera de reinventar-nos i adaptar-nos a la nou dia a dia. Aquesta plataforma és el resultat de setmanes d’esforç i feina a contrarellotge per tal que Femarec segueixi garantint els seus serveis a totes les persones que atén en el context de confinament i crisi actual.Tags: Espai Virtual,Pot Teatre,Formació Continuada,Formació Ocupacional,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web