Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Femarec amb la Formació Professionalitzadora
06/03/2020 13:51:47 , BarcelonaEn la darrera setmana, Femarec ha resultat adjudicatària de diversos serveis de formació professionalitzadora en dos ajuntaments de Catalunya.

 

Accions formatives a l’Ajuntament de Sant Adrià del Besòs

 

D’una banda, Femarec impartirà diverses accions formatives vinculades al Programa de Millora Sociolaboral 2020 que promou l’Ajuntament de Sant Adrià del Besòs. En concret, les accions de formació professionalitzadora que impartirà Femarec són “Operació de Carretons Norma UNE 58451” i “Neteja Industrial amb Plataforma Elevadora”, amdues amb molta demanda en diversos sectors productius.

 

Femarec està homologada per a la impartició de formació sota la norma UNE amb maquinària especialitzada com ara el carretó frontal, el carretó retràctil, l’apilador elèctric i la plataforma elevadora (braç i estisores).

 

Mòduls formatius a l’Ajuntament de Ripollet

 

D’altra banda, Femarec impartirà també, a l’Ajuntament de Ripollet, accions formatives professionalitzadores dins del projecte “TIF: Manteniment i sostenibilitat a Ripollet”, el qual s’emmarca en el Programa Treball i Formació. En concret, es realitzaran mòduls formatius de Neteja i tractament de terres, parets i sostres en edificis i locals; tècniques i procediments de neteja amb utilització de maquinària i Neteja de superfícies i mobiliari en edificis i locals, en la qual Femarec hi té homologació.

 

Formació ocupacional i contínua amb Femarec

 

Femarec treballa per la inserció laboral des de 1991. Oferim cursos de formació ocupacional i programes d’inserció laboral per facilitar la reincorporació al mercat laboral. Durant gairebé tres dècades hem ajudat a més de 10.000 alumnes a trobar feina. A més, les nostres actuacions no suposen cap cost per les persones participants gràcies a la col·laboració del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

 

A més, des de l’any 1994, Femarec ofereix cursos de formació contínua per a professionals en actiuempreses i entitats privades i administracions públiques que vulguin millorar les seves habilitats laborals en qualsevol àmbit productiu. En especial, en sectors que ofereixen serveis per a l'atenció a les persones, així com el sector industrial i l’àmbit del comerç.

La formació afavoreix i incrementa la competitivitat i la productivitat de les empreses ja que potencia i millora les competències dels seus treballadors.Tags: Formació Ocupacional,Formació,Cursos subvencionats,integració laboral,orientació,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web