Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Femarec participa en la Jornada d’entitats de Formació Ocupacional a l’Espai Jove Les Basses
21/02/2020 13:16:33 , BarcelonaEl passat dimecres 19 de febrer, Femarec va assistir a “Vine, Tria i Forma’t”, la Jornada d’entitats de formació ocupacional que es va celebrar a Nou Barris, a l’Espai Jove Les Basses.

 

Un any més, Femarec ha participat en aquest jornada, on hem pogut donar a conèixer els nostres programes i cursos formatius a moltes persones joves de la zona, d’entre 16 i 35 anys, que cerquen alternatives per al seu futur.

Durant tot el matí, les persones participants van poder descobrir els recursos formatius gratuïts de diverses entitats de Barcelona en diversos sectors, com ara la seguretat, la construcció, les noves tecnologies, la restauració i els serveis a les persones, entre d’altres.

 

La participació de Femarec en la jornada ha estat una oportunitat, també, per compartir experiències i recursos amb les diferents entitats de la ciutat amb la voluntat de generar xarxa i crear sinèrgies.

 

Formació, orientació i inserció laboral per a joves

A Femarec t’oferim diversos recursos de formació, orientació i inserció laboral.

Vols formar-te en els sectors de Logística i Comerç, especialitzant-te en emmagatzematge, reposició de productes i/o venda? Les nostres accions són subvencionades i 100% gratuïtes per les persones participants. Consulta els requisits i contacta’ns per inscriure’t.Tags: Cursos subvencionats,Formació,integració laboral,orientació,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web