Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Femarec executarà accions de formació del Programa Treball als Barris
07/02/2020 13:58:17 , BarcelonaEl passat 28 de gener, Femarec va resultar entitat adjudicatària per a l’execució de Serveis d'impartició de determinades accions de formació professionalitzadora del Programa Treball als Barris 2019 de Barcelona Activa SAU APM.

 

El Projecte Treball als Barris inclou programes específics de caràcter experimental i innovador per afavorir la inserció sociolaboral de col·lectius en situació de vulnerabilitat que inclouen, entre d’altres, els dispositius d’inserció laboral de col·lectius amb especials dificultats.

 

Cursos de neteja i bugaderia amb Femarec

En concret, Femarec ha estat adjudicatària del Lot 1. “Neteja Hospitalària. Especialització” i  del Lot 3. “Bugaderia, tintoreria i planxa de proximitat”. Ambdós lots són accions de formació professionalitzadora amb una alta demanda al territori però de les quals no existeix un certificat de professionalitat específic que acrediti les competències professionals requerides pel lloc de treball.

 

Formació ocupacional a Femarec

Femarec treballa per la inserció laboral des de 1991. Oferim cursos de formació ocupacional i programes d’inserció laboral per facilitar la reincorporació al mercat laboral. Durant gairebé tres dècades hem ajudat a més de 10.000 alumnes a trobar feina. A més, les nostres actuacions no suposen cap cost per les persones participants gràcies a la col·laboració del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).Tags: ocupació,Formació Ocupacional,integració laboral,orientació,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web