Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Formació, orientació i inserció laboral per a joves
04/02/2020 17:02:03 , BarcelonaFemarec iniciarà properament una nova edició del Programa Accions d’Inserció Sociolaboral i Sociocomunitària per a joves que busquen retornar amb èxit al món educatiu i/o iniciar un procés de cerca de feina.

Construeix el teu propi camí

Utilitzem una metodologia ja consolidada després d’anys d’experiència amb l’atenció vivencial a joves, convertint a la persona participant en la creadora i protagonista del seu propi itinerari.

Oportunitat de formació

Femarec ofereix a les persones participants l’oportunitat de formar-se sectors emergents de la Logística i el Comerç a través de diversos programes de formació:

  • Certificat Professional d’Auxiliar de Comerç. Amb aquesta titulació oficial, aprendràs a aplicar les millors tècniques de venda, disposar bé els productes a la botiga per cridar l’atenció de la clientela i cobrar a caixa.

  • Formació de Mosso/a de magatzem i logística. Tindràs l’oportunitat d’obtenir el Carnet de Carretoner/a, el Certificat de Plataformes elevadores mòbils de persones o el Certificat en Pont grua, així com tenir un bon coneixement tècnic sobre SAP logística i preparar-te en l’àmbit de magatzem.

  • Formació de Reposició i acondicionament de productes. Et formem en la reposició de productes, la distribució del magatzem a la botiga o supermercat, la preparació de les comandes pels clients i el cobrament a caixa.   

Vols participar?

52 joves han construït el seu projecte de vida i professional durant l’any 2019 després de passar per les tres fases d'orientació del nostre programa. T’agradaria participar-hi?

Si tens qualsevol dubte o vols que t’expliquem amb detall les nostres propostes, et pots posar en contacte amb nosaltres trucant al 93 243 72 72 o bé envieu un correu electrònic a  ATribo@femarec.cat; SOrtega@femarec.cat o AFHidalgo@femarec.cat . No dubtis en contactar-nos, estem a la teva disposició!Tags: Formació Ocupacional,Formació,integració laboral,orientació,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web