Català    

    Castellà

.    inici

mail

Segueix-nos: 

Notícia

Curs de Gestió de Residus Urbans amb Femarec
10/01/2020 14:04:42 , BarcelonaFemarec inicia l’any 2020 amb una segona edició del curs MF0076 de Gestió de Residus Urbans. Aquesta formació està vinculada al certificat de professionalitat SEAG0108 Gestió de residus urbans i industrials i s’imparteix en col·laboració amb Corporació CLD.

Corporació CLD col·labora amb Femarec

Corporació CLD és una important empresa del grup Sorigué, dedicada a la gestió de serveis urbans, és un dels primers operadors mediambientals de Catalunya.

D’entre els diversos serveis, Corporació CLD realitza la recollida de residus de Barcelona i té com a objectiu formar a la brigada de camions en la gestió i recollida de residus per tal de millorar el servei que es presta a la ciutat.

Formació ocupacional a Femarec

Femarec treballa per la inserció laboral des de 1991. Oferim cursos de formació ocupacional i programes d’inserció laboral per facilitar la reincorporació al mercat laboral. Durant gairebé tres dècades hem ajudat a més de 10.000 alumnes a trobar feina. A més, les nostres actuacions no suposen cap cost per les persones participants gràcies a la col·laboració del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).Tags: ocupació,Formació Ocupacional,Formació,integració laboral,orientació,gestió de residus,

Compartir:


Tornar al llistat de notícies
Introduïr Comentari:  
     
 
Alias:  
Comentari:
 
He llegit i accepto les condicions d'ús.
 
 
     
  Comentaris:  
   
  No hi ha comentaris.  
     
     
     

Qui som


Serveis


Comunicació


     
 

Avís legal

Contacte

Faq

Mapa Web